Home » Stationær computer » Tag den med dig under armen
Tag den med dig under armen

Tag den med dig under armen

Share

En flytbar tablet i stort format. Til gengæld er processoren ikke muskuløs

Envy Rove er et godt supplement til din bærbare computer og en ekstra underholdningscentral i hjemmet. Den er ikke helt kraftig nok til alle opgaver, men ordner med lethed de opgaver, som man normalt stiller en pc.

Det er altså en lidt pudsig fornemmelse, første gang man tager en 20”-skærm under armen – det opleves nærmest som at stå med en tabletcomputer i kæmpeformat. Men det er ikke desto mindre det, du kan med HPs Envy Rove.

Her er tale om en alt i en-computer med Windows 8 og trykfølsom skærm. Skærmen kan stilles på den meget fine, lille fod, så den får støtte. Men du kan altså også tage den med dig uden at skulle tænke på et kabel, da Envy Rove har indbygget batteri. Batteriet skulle kunne holde i op til 5 timer på en opladning, og i testen passede det faktisk meget godt.

Se også:  HP Envy 14-eb0037no [TEST]: Bærbar spækket med lækkerier

Måske er computeren lidt voldsom at have liggende på lårene, men det kan lade sig gøre trods vægten på plus fem kilo. Den er også perfekt, hvis du lige skal se en opskrift i køkkenet. Eller du kan bruge den til at streame en film eller en serie fra Netflix, når tv’et i stuen er optaget.

Vægten betyder, at computeren ikke er et reelt alternativ til en tabletcomputer, men du kan selvfølgelig let bære den rundt hjemme i boligen, eller du kan tage den med i sommerhus eller på ferie i campingvogn. Der er naturligvis indbygget Wi-Fi – så på den måde ligner den en bærbar pc eller en tablet.

Se også:  Smart løsning bringer print ind i den digitale tidsalder

Bestykningen af Envy Rove er ikke imponerende, men i orden. Core i3-processoren er den mindste i Intel-serien, men alle normale programmer kører fint. Streaming af film og video afvikles også uden problemer, men tunge fotoredigeringsprogrammer, 3D-spil og andet kræver noget mere power.

De 4 GB hukommelse er tilstrækkeligt. Det kunne dog være rart med 6 GB eller 8 GB som i duellanten Dell. Til gengæld får du hele 1 TB harddisk. Så er der plads til at lagre film, hvilket du måske vil gøre, da du må undvære optisk drev (du kan selvfølgelig tilslutte et eksternt). Til gengæld behøver du ikke tage ekstra højttalere med. De indbyggede med Beats Audio (inklusive subwoofer) klarer opgaven ganske godt.


TAGS
alt-i-en computer
Beats
HP
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S