Tag både tv-pakke og musik med på rejser i hele EU

Tag både tv-pakke og musik med på rejser i hele EU

Share

Fra den 1. april kan kunder hos YouSee streame alt indhold i deres tv-pakke i hele EU. Også YouSee Musik bliver tilgængelig udenfor Danmark

Inden længe kan man både følge danske fodboldlandskampe, næste afsnit af yndlingsserien samt holde sig opdateret på de lokale nyheder, selvom man slikker sol ved den franske riviera.

”Fra den 1. april kan vores tv-kunder streame alt det indhold, de kender fra deres tv-pakke, når de rejser i EU. Tager man f.eks. på ferie i Frankrig til sommer, kan man altså fortsat følge sin yndlingssport med danske kommentatorer og se danske nyheder. Man skal blot logge på vores streamingtjeneste via web eller app,” fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee, og fortsætter:

Se også:  Nu kan du blande streaming med almindelige tv-kanaler hos YouSee

”Muligheden for at tage tv-pakken med til andre EU-lande er et resultat af nye EU-regler, der ved at ophæve geoblokering, giver alle europæiske forbrugere adgang til deres indholdstjenester i hele EU, og det er et tiltag, som vi hilser hjertelig velkommen, da det kommer vores kunder til gode.”

Mange tv-kunder har benyttet sig af muligheden for at mikse tv og streamingtjenester i det nye Bland Selv-koncept, og det bliver selvfølgelig også muligt at streame serier fra f.eks. HBO Nordic og Viaplay via YouSee fra den 1. april.

Del denne