Home » Mobiltelefon » Tæt på Xiaomi 12S Ultra: Se vores billeder med Xiaomis første Leica-mobil
Tæt på Xiaomi 12S Ultra: Se vores billeder med Xiaomis første Leica-mobil

Tæt på Xiaomi 12S Ultra: Se vores billeder med Xiaomis første Leica-mobil

Share

Vi har leget lidt med Xiaomi 12S Ultra – den første smartphone fra Xiaomi med Leica-kamera. Et heftigt kamera med stor 1.0″ sensor og 120 x zoom. Se vores testbilleder her …

Huawei havde stor succes med deres Leica-samarbejde. Det resulterede i nogle af markedets, på det tidspunkt, absolut stærkeste mobilkameraer. Nu er stafetten givet videre til Xiaomi, som for nylig påbegyndte et større samarbejde med det ikoniske kamerabrand.

Kunstlæder og superkøling

Første resultat af samarbejdet er Xiaomi 12S Ultra, en mobil, der desværre ikke ser ud til at komme til salg i Danmark lige med det første. Vi fik dog mulighed for at prøve luksusmobilen, der er skabt i indbydende design med silikonelæder bagpå. Det giver en behagelig fornemmelse i hånden.

Som mange andre af tidens topmobiler kommer den med Snapdragon 8+ Gen 1 som processor. Dertil har den et særligt kølesystem, der sikrer, at mobilen aldrig bliver varmere end 37 grader.

Se også:  Google Pixel 7 Pro [TEST]: Google-mobilen indtager Danmark med et brag

Skærmen måler 6,73″ og er af Amoled-typen med LTPO2-teknologi som selv justerer hastigheden op til 120 Hz for at matche indholdet. Opløsningen er  1440 x 3200 pixels og lysstyrken 1500 nits.

Som vi forventer af Xiaomi-mobiler er der knald på opladningen. Det 4860 mAh store batteri oplades ved 67W. Det er den første model, der er udstyret med to Xiaomi Surge-chips til optimering af batteriet.

Alsidig fotokanon

Hovedattraktionen er dog kameraet. Udover at byde på objektiver og farvekalibrering udviklet i samarbejde med Lecia, har det en stor 1,0″ sensor. Der er tale om en stor Sony IMX989-sensor, som vi også har set i Sonys egen topmobil Xperia 1 Pro-I. Dertil kommer et vidvinkelkamera og ikke mindst et telekamera. Sidstnævnte byder på 5 x optisk zoom og helt op til 120 x zoom, når du lader den digitale teknologi hjælpe til. Vi testede de basale kamerafunktioner.

Se også:  Xiaomi Mi Electric Scooter 3 [TEST]: Velbygget elløbehjul til stærk pris
Først de tre hovedkameraer med standardindstillinger:
Dernæst testede vi hele zoomrækkevidden:
Til sidst et par billeder med de særlige Leica-farveprofiler, Natural Look og Vibrant Look. Forskellen er ikke kæmpestor, men man kan se. at der er en anelse mere knald på farverne i Vibrant Look, især når vi kigger på den blå farve i vinduerne.

Resultaterne er umiddelbart rigtig fornuftige. Det kunne være interessant at få mobilen i handlen herhjemme. Om det sker er endnu uvist. Hvad priserne i så fald vil blive, er derfor heller ikke helt til at sige, men at dømme ud fra de kinesiske priser, skal vi forvente en startpris på cirka 6.000 kroner, med cirka 9.999 kroner for den dyreste version.


TAGS
smartphones
xiaomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S