Home » Andet » Tænd for sollyset
Tænd for sollyset

Tænd for sollyset

Share

Seneste medlem af Hue-familien efterligner forskellige nuancer af sollys, så energien får et boost og det bliver lidt lettere at komme op om morgenen

Lyset har stor betydning for vores velvære, og det mærker vi særligt i Skandinavien, hvor solen ofte er sparsommelig. For nogle er det umuligt at komme op om morgenen, mens andre føler sig energiforladte.

Med inspiration fra solens energigivende lys understøtter det nyeste medlem af den populære Philips Hue familie, Hue White Ambiance, de daglige rutiner, hvor lys har betydning. Pæren kan indstilles i alle nuancer af det naturlige, hvide lys – fra køligt dagslys til blødt eftermiddagslys.

“Særligt det hvide lys, der minder om dagslys, har direkte indflydelse på humør, energi og velvære for rigtig mange. Med den nye White Ambiance har vi udviklet en pære, der giver enhver mulighed for øget velvære med et enkelt klik”, siger Andreas Bahnsen, produktchef fra Philips Lighting.

Se også:  Vind en smart stemmestyret skærm

Lys, der passer til de daglige rutiner

Den nye Hue White Ambiance kan styres fra app’en og fra den medfølgende dimmer kontakt. App’en har en række scener, der fx imiterer solopgang og solnedgang,
og dermed understøtter de daglige rutiner – uanset om man mangler energi til dagens opgaver, har svært ved at falde i søvn eller komme ud af sengen om morgenen.

“De fleste mennesker vågner behageligt og naturligt, når det gradvist bliver lyst, ligesom vi lettere finder ro om aftenen, når lyset aftager naturligt. Så selvom vi ikke kan styre det naturlige dagslys, kan vi efterligne det, så det passer til vores daglige rutiner”, siger Andreas Bahnsen.

Se også:  Philips Hue Filament [TEST]: Glødepæren er blevet smart

Hue White Ambiance har også en ”Natlys”-indstilling med en minimal grad af blåt lys, der er kendt for at forstyrre nattesøvnen. Indstillingen kan bruges, hvis man skal op om natten, så søvnen forstyrres så lidt som muligt. Endelig kan man sætte energigivende lys, hvis man for eksempel skal arbejde eller motionere.

Startpakken indeholder to LED-pærer med hvidt lys (800 lumen på 4000 k), en bro, der er kompatibel med Apples Homekit og en dimmer kontakt, som kan monteres hvor som helst, og som lyset kan styres fra af f.eks. børn eller gæster.

Philips Hue White Ambiance kommer til salg i løbet af foråret.

Philips Hue White Ambiance Starter Kit.

Philips Hue White Ambiance Starter Kit.


TAGS
hue
lys
Philips
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S