Tænd for sollyset

Tænd for sollyset

Share

Seneste medlem af Hue-familien efterligner forskellige nuancer af sollys, så energien får et boost og det bliver lidt lettere at komme op om morgenen

Lyset har stor betydning for vores velvære, og det mærker vi særligt i Skandinavien, hvor solen ofte er sparsommelig. For nogle er det umuligt at komme op om morgenen, mens andre føler sig energiforladte.

Med inspiration fra solens energigivende lys understøtter det nyeste medlem af den populære Philips Hue familie, Hue White Ambiance, de daglige rutiner, hvor lys har betydning. Pæren kan indstilles i alle nuancer af det naturlige, hvide lys – fra køligt dagslys til blødt eftermiddagslys.

Se også:  Amazon Echo: Denne højttaler gør dit hjem stemmestyret

“Særligt det hvide lys, der minder om dagslys, har direkte indflydelse på humør, energi og velvære for rigtig mange. Med den nye White Ambiance har vi udviklet en pære, der giver enhver mulighed for øget velvære med et enkelt klik”, siger Andreas Bahnsen, produktchef fra Philips Lighting.

Lys, der passer til de daglige rutiner

Den nye Hue White Ambiance kan styres fra app’en og fra den medfølgende dimmer kontakt. App’en har en række scener, der fx imiterer solopgang og solnedgang,
og dermed understøtter de daglige rutiner – uanset om man mangler energi til dagens opgaver, har svært ved at falde i søvn eller komme ud af sengen om morgenen.

Se også:  Guide: Skab et smart hjem med gratis software

Del denne