Home » Gratis software » Tæm dine partitioner
Tæm dine partitioner

Tæm dine partitioner

Share

Partitionsmanager til 32bit Windows

Der findes mange forskellige gratis programmer, mange af dem ganske glimrende. Dog er der nogle anvendelsesområder, hvor det ofte kan være lidt svært at finde gode stabile programmer. Et af disse er partitionsprogrammer.

Easues Partition Master Home Edition er et partitionsprogram, hvormed man kan skabe og ændre størrelsen på partitioner på harddisken uden at der mistes data. Programmet fungerer dog kun men Windows i 32bit udgaver, hvad enten det er Windows 2000, Windows XP Professional, Vista eller Windows 7.

Ønsker man at partitionere computere med 64bit operativsystemer, er der ingen vej udenom. Så må man investere i den professionelle udgave af programmet, der koster små 40 dollars.

Se også:  4 fede gratis programmer

Programmet hentes som en zipfil, der pakkes ud og installeres. Efter endt installation er man klar til at ændre på partitioner, og det må siges at være ganske let.

Der skal først være noget ledigt plads at tildele, hvis man ønsker at udvide en partition. Men det gøres hurtigt ved at indskrænke størrelsen på en eksisterende partition. Herefter kan man øge størrelsen på den anden partition, eller oprette en ny, hvis der indtil det tidspunkt kun har eksisteret en på harddisken.

Brugergrænsefladen er ganske overskuelig – det er da heller ikke voldsomt mange opgaver man skal overskue. Harddiskene præsenteres som aflange rektangler, hvor den del af partitionerne der er fyldt med data har en gul farve og resten af partitionen er angivet med hvid farve.

Se også:  4 af de fedeste gratis programmer

Udover at kunne ændre partitioner indeholder programmet en partitions gendannelsesguide, der skal kunne hjælpe med gendannelse af data på ens harddiske, der er blevet slettet, formateret eller gået tabt på grund af partitionsfejl eller virus.


Easeus Partition Master Home Edition 5.0.1
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Smart og virksomt partitionsprogram. Desværre kun til 32bit.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
gratis software
Pertitionsprogram
Værktøj

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S