Home » Smart hjem » Tados smarte varmepumpe-kontrol bliver billigere og HomeKit-kompatibel
Tados smarte varmepumpe-kontrol bliver billigere og HomeKit-kompatibel

Tados smarte varmepumpe-kontrol bliver billigere og HomeKit-kompatibel

Share

Tado Smart AC Control V3+ kan integreres med HomeKit og en ny app gør det nemmere at få et sundt indeklima. Prisen er endda betydeligt lavere end forrige version

Smart AC Control V3+ sikrer, at du aldrig forlader hjemmet uden at slå din varmepumpe eller aircondition fra. Den smarte kontrolenhed har geofencing, så der slukkes og tændes automatisk, når du forlader hjemmet eller vender tilbage.

Et sundere hjem

I den nye app som netop er lanceret, er der også Open Window Detection, Weather Adaptation og energirapporter, som kan hjælpe til at spare energi og forbedrer komforten.

Med fokus på at fremme et sundt indeklima har den nye app et friskt design og introducerer flere funktioner, som Air Comfort Skill, der måler hvor frisk luften er i og udenfor dit hjem. Den giver også brugbare tips og råd om, hvordan du forbedrer dit indeklima, da sund luft kan forbedre både søvn og produktivitet og samtidig minimere risikoen for, at du bliver forkølet.

Se også:  VBreathe Tasman [TEST]: Smart luftrenser dræber skimmel og virus

Brugere kan også anvende Smart Schedule, og indstillinger der minimere støjniveauet fra varmepumpe eller AC ved at styre hastigheden på blæseren og tiden, hvor den kører.

De, der ønsker, at styringen af indeklimaet foregår helt automatisk, kan abonnere på Auto-Assist Skill for 25 kroner pr måned eller 195 kroner om året. I så fald justeres din varmepumpe eller aircondition helt automatisk, når den udløses af Geofencing eller Open Window Detection, i stedet for at sende dig en notifikation, som du skal forholde dig til.

Smart Home integration

Apple HomeKit-brugere kan nu integrere Smart AC Control V3 + i deres opsætning. Det betyder, at du kan bede Siri om at ændre temperaturen og tilføje varmepumpe og aircondition i dine HomeKit Scenes og Automations. Som det gør sig gældende med tado°’s V3+ Smart Termostats fungerer den nye Smart AC Control også problemfrit med både Google Assistant og Amazon Alexa.

Se også:  ”Europa bliver ikke CO2-neutral før vi får styr på boligopvarmningen”

Produktet er tilgængeligt fra i dag af og kan købes til en pris på 799 kroner. Det er seks hundrede kroner billigere end den foregående model.


TAGS
indeklima
Tado

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S