Home » Smart hjem » Smart air condition giver store besparelser
Smart air condition giver store besparelser

Smart air condition giver store besparelser

Share

Tado Smart AC Control v2 køler hjemmet på de hede dage og kan også bruges til at håndtere varmepumpen i fx sommerhuset eller kolonihaven. Det intelligente system sikrer op til 40 procent besparelse i forhold til almindelig air condition

Det varme maj-vejr har slået alle rekorder. For en gang skyld har air condition været relevant på disse himmelstrøg. Men da sådan et system bruger store mængder energi, er der behov for en mere energieffektiv løsning, som ikke kompromitterer komforten.

Tado Smart AC Control v2 er spækket med ny software og egenskaber, der kommer i kraft af Smart Climate Assistant. Den inkluderer tado Geofencing teknologi, der sikrer, at brugeren altid kommer hjem til en bolig, der er kølet ned på forhånd, samtidig med, at der ikke går energi til spilde, når der ikke er nogen hjemme.

Se også:  ”Europa bliver ikke CO2-neutral før vi får styr på boligopvarmningen”

Endelig byder den på Weather Adaptation, hvilket forbedrer effektiviteten og komforten i hjemmet ved at tage højde for lokale vejrudsigter. Smart Climate Assistenten’s aktiviteter visualiseres i daglige klimarapporter, for hvert enkelt rum samt i hjemmets månedlige energibesparelsesrapport.

Store besparelser

Den nye software i kombination med forbedrede algoritmer nedbringer EL-regningen i hjemmet mere effektivt end nogensinde før med besparelser på op til 40% på udgifterne til air condition anlæg. Af den grund kommer Smart AC Control v2 med en 100-dages energibesparelsesgaranti. I løbet af de første 100 dage kan forbrugerne få det fulde beløb tilbage, hvis ikke de føler, at tado° giver dem den forventede energibesparelse (der stilles ingen spørgsmål).

”tado er designet til at være din personlige air condition assistent i hjemmet,” udtaler Christian Deilmann, tado’s medstifter & CPO. ”Alle fortjener at kunne fokusere på de ting i livet, der virkelig betyder noget. Det er slut med at lede efter fjernbetjeningen og rode med indstillingerne på air condition systemet eller din varmepumpe. Lad tado gøre arbejdet for dig og nyd i stedet komforten derhjemme nu med lavere energiomkostninger.”

Se også:  Billigere termostater fra tado° - nyt starter kit får dig nemt igang

tado Smart AC Control v2 er Wi-Fi baseret og forbinder varmepumper og air conditions anlæg, som har en fjernbetjening med display, til internettet ved at bruge samme infrarøde signal som air condition systemets fjernbetjening. tado Smart AC Control v2 er kompatibelt med Amazon Alexa, Google Home og IFTTT, hvilket betyder nem stemmestyring og giver brugerne mulighed for at skabe smart home scenarier.

Smart AC Control v2 kan købes for en vejledende pris på 1.399 kroner. Læs mere her.


TAGS
air condition
Tado
termostat

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S