Home » Smart hjem » Tado Smart AC Control [TEST]: Styr kølingen med din mobil
Tado Smart AC Control [TEST]: Styr kølingen med din mobil

Tado Smart AC Control [TEST]: Styr kølingen med din mobil

Share

Tados lille kontrolenhed gør det nemt at koble sin smartphone til hjemmets aircondition, så man kan kontrollere og programmere kølingen uanset hvor man er

Sommeren har givet varmerekorder, og vi må nok se i øjnene at dette bliver normalen fremover. Det giver behov for køling, og hvis den skal være så effektiv som muligt, kan det være en idé at investere i smart styring sammen med sin nye aircondition.

Denne løsning fra Tado er nem og ret smart. Den kan bruges med rigtig mange af markedets eksisterende aircon-modeller. Vi har testet med en Electrolux.

Hent Tado-appen til din smartphone, så kan du oprette forbindelse til din aircondition via den infrarøde-forbindelse, som normalt bruges til at kommunikerer med fjernbetjening. Det sker nemt og hurtigt. Du skal blot pege din fjernbetjeningen mod Tado Smart AC Control og trykke på powerknappen, så finder appen ud af hvilken aircon-model du har.

Se også:  Få mest ud af pengene, når du køber gadgets til sommeren

Programmer din køling

Dernæst har har du mulighed for at styre kølingen via din smartphone, hvor den også kan automatiseres og programmeres, i det omfang din aircon og dens udvalg af funktioner tillader det.

Man kan eksempelvis sætte den til at slukke i dagtimerne, når man er på arbejde, eller skrue ned, når energipriserne er høje.

Det er et gennemført redskab til en smart køling. En tilsvarende model fås til at styre varmepumper, når den kolde sæson engang kommer.

Pris: 799 kroner

Samlet vurdering: 4/6 stjerner

 


TAGS
aircondition
smart hjem
smart home
Tado

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S