Home » Bærbar computer » Tablets bliver et kæmpe hit
Tablets bliver et kæmpe hit

Tablets bliver et kæmpe hit

Share

Analytikere hos Deloitte er overbeviste om, at verden vil omfavne tablet’en med glædestårer, når Apple inden længe er klar med sin første af slagsen.

I tocifrede milliontal vil blive solgt af de smarte touch-baserede tablet-computere i 2010, hvis man skal stole på Deloitte.

Mange af større producenter har for nyligt lanceret computere af typen – indtil videre alle sammen med Windows 7 som styresystem.

De fleste havde dog regnet med, at det var Apple, som ville blive de første med en tablet, og rygterne har længe svirret om, at Steve Jobs og co. var lige på trapperne med en. Ventetiden har dog trukket ud, men nu skulle den så endelig være der. Apple holder en pressebegivenhed sidst på måneden, og har man sat sine penge på, at de her vil præsentere en tablet, vil de fleste branchefolk give dig gode odds for at få gevinsten hjem.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7+ [TEST]: Overlegen Android-tablet

Skal man tro analytikerne hos Deloitte, er dette ikke blot store nyheder for Apple, men også for tablet’en som fænomen. Apples tablet bliver nemlig startskuddet til den lille trykfølsomme computers triumf.

I forhold til de mere business-orienterede tablets vi hidtil har set, vil Apples tablet blive mere forbruger-minded, og få de folk på krogen som allerede er blevet glade for de trykfølsomme e-readers samt for iPhone og iPod.

Ifølge Jolyon Barker fra Deloitte vil tabletten således gå sin sejrgang i 2010, og blive det nye kæmpehit i computerverdenen. Det er en dristig udmelding at komme med inden Apple overhovedet har nået at sende tabletten på markedet.

Se også:  Få en tablet til kun 449 kroner

Touch-skærme har godt nok vundet kraftigt frem på diverse gadgets gennem den seneste tid, men spørgsmålet er om folk så velvilligt dropper keyboard og tastatur, når det kommer til computeren. Hvad mener du? Er du selv klar til sende tasterne på pension?


TAGS
Tablet
tablet pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S