Home » Tablet » Tablet til al slags vejr: Her er den nye Toughbook S1
Tablet til al slags vejr: Her er den nye Toughbook S1

Tablet til al slags vejr: Her er den nye Toughbook S1

Share

Toughbook S1 er en robust og kompakt Android-tablet udviklet til den mobile arbejder

Toughbook S1 er med sin 7-tommer skærm oplagt i hænderne på eksempelvis patruljerende personale med blåt blink, teknikere, der overvåger produktionslinjer, feltteknikere, der udfører både inspektioner og vedligeholdelse samt bygningsarbejde.

”Den moderne mobile medarbejder fortjener en mobil computerenhed designet til deres daglige behov – ikke bare en simpel tablet beregnet til almindelige forbrugere, som ofte skaber diverse problemer. TOUGHBOOK S1 er udviklet uden kompromisser for at imødekomme de meget specifikke og praktiske hverdagsbehov hos både brugere og de it-administratorer, der distribuerer og vedligeholder dem,” siger Baris Koc, European Product Manager for Rugged Mobile IT hos Panasonic.

Toughbook S1 er ergonomisk udformet og takket være sin lave vægt (426 g) og den medfølgende håndrem er den meget behagelig at bruge selv over længere tid. Skærmen fungerer under alle vejrforhold, og en lysstyrke på 500 cd/m² samtidig med en forbedret antireflektionsteknologi betyder, at læsbarheden selv i stærkt solskin er god. Selvom når det regner, eller brugeren bærer beskyttelseshandsker, så fungerer touch-skærmen på Toughbook S1. Og for dem, der har brug for at gemme signaturer eller udfylde formularer på stående fod, så er den tilhørende pen simpel og præcis at bruge hertil.

Se også:  Derfor halter vi bagud på AI: danskerne er skeptiske optimister
Bygget til at holde

Enheden er fleksibel til diverse forskellige behov, og en konfigurerbar tilbehørsport tilbyder diverse tilføjelsesløsninger såsom en stregkodelæser eller en ekstra USB-port. Enheden har to kameraer – et lysudstyret frontkamera på 13 MP samt et bagkamera på 5 MP. Begge er velegnede til at tage billeder til vedhæftning i rapporter eller til videokonferencesamtaler med kollegaer.

Toughbook S1 er bygget til brug over lange perioder, og derfor kan brugeren let skifte batteri under drift (såkaldt ”hot swap”) uden at slukke for enheden og dermed miste dyrebar arbejdstid. To forskellige batteristørrelser garanterer også drift op til hele 14 timer på en enkelt opladning.

Se også:  Panasonic giver power til dit legetøj: Kom med i Power Rangers-serien

Enheden drives af Android 10 og er udstyret med en Qualcomm SDM660 Octa-Core-processor, 4 GB RAM-hukommelse og 64 GB lagringsplads – mere end nok til at imødekomme de behov, som selv krævende brugere måtte have.

Toughbook S1 er naturligvis ingen undtagelse, og den er både støv- og vandafvisende (IP65/67), MIL-STD-810H-certificeret og testet til at kunne tåle at blive tabt fra op til 150 cm ned på beton. Kompatibiliteten, når det kommer til tilbehør og reservedele, er også rigtig god takket være support til Toughbook L1 og A3 Android-økosystemet, der inkluderer batterier, dockingstationer og kuglepenne.

Toughbook S1 leveres med 3 års standardgaranti og er tilgængelig nu. Priserne starter fra 1.110 euro.


TAGS
aod pro
Panasonic
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S