Home » Bærbar computer » Tablet med tastatur
Tablet med tastatur

Tablet med tastatur

Share

Klik tastaturet fast på den ene eller anden side af skærmen, og så har du to udgaver af samme computer

En 5 i 1-maskine kalder Acer denne model, Switch, og med dets nærmest halve tastatur, der kan klikkes på flere steder, er mulighederne for brug mange. Nok er der tale om en ægte 2 i 1-maskine, men ingeniørerne har givet konceptet et twist, som vi rigtigt godt kan lide.

Tastaturet er i fuld størrelse, men i dybden fylder det kun omkring det halve af et normalt tastatur. Det kan klikkes på skærmen, så du kan bruge Switch som en ”normal” bærbar. Eller det kan klikkes på bagsiden af skærmen, så du kan lægge skærmen ned.

Du kan også tage tastaturet helt af og bare lade computeren stå på bordet, hvis der skal kigges film eller andet på den 12,5” store skærm. Hele herligheden vejer blot 1,2 kg, og skærmen er i praksis stor nok at arbejde på. Sammenholdt med en pris, der er i den lavere ende i denne test og en ret fin testmåling, bliver Switch en ganske interessant maskine – også fordi den føles kvik. Dertil kommer, at skærmbilledet har en god dybde og pæn glød i farverne.

Se også:  Acer præsenterer stærke Chromebooks til billige priser

Tastaturer kan klikkes på og af. Den anden ”halvdel” sidder permanet i skærmen, så skærmen permanent har en indbygget stander, hvor der også er plads til et par gode højttalere.

Tastaturet klikkes på med magnetlås via et par huller, og der er reelt ”blot” tale om et Bluetooth-tastatur. Det er rigtigt godt at skrive på, og tasterne har en god størrelse. Men der mangler en touchpad. I stedet får du en lille cursor og to knapper, som udgør det for touchpad.

Fint nok – skærmen er jo trykfølsom – men det er alligevel lidt specielt, hvis du vil bruge Switch som en traditionel bærbar computer. Det er også en ulempe, at alle tilslutninger sidder i skærmen. Det betyder, at kablerne hænger ned fra skærmen og ned fra bordet. Lidt upraktisk.

Se også:  Acer klar med farvestrålende smarthøjttaler

Acer er en speciel 2 i 1-computer og ideen med tastaturet er både akavet og smart alt efter, hvad du skal bruge computeren til. Som underholdsningsmaskine, der også kan bruges som en arbejdscomputer for de fleste er den mere end godkendt. Ønsker du en computer, der er mere egnet som en reel bærbar, skal du hellere kigge på Asus eller Surface.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Datatid TechLife mener:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Acer Aspire Switch 12
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
2 i 1
Acer
Bærbar computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S