Vestjydsk flække forvandles til sprudlende gaming-mekka

Vestjydsk flække forvandles til sprudlende gaming-mekka

Share

Kabinetkast og hardcore gaming er på dagsordenen, når 200 dygtige gamere indtager en hal i en lille Vestjydsk by om et par uger. T-Lan er en begivenhed, der dukker op med et par måneders mellemrum, og det drives af ildsjæle, nørder og, ikke mindst, gode sponsorer.

Troldhede Idrætscenter nær Herning bliver igen omdannet til et e-sportsmekka i weekenden 1.-3. april. E-sport oplever massiv medvind for tiden og tiltrækker flere og flere spillere af begge køn i alle aldre. Der er hold, klubber, fast træning og stævner, hvor man kæmper mod andre hold ligesom i enhver anden sport.

T-Lan startede med 29 deltagere for tre år siden, og snart samler der sig 200 gamere i den lille by med 630 indbyggere. Det bliver et midlertidigt boost for indbyggertallet.

”Vi er lige ved at have udsolgt igen, og der er uger, til vi skyder i gang. Der røg 92 ud af 200 billetter på første dag, de var til salg. Vi fik udsolgt sidste gang for første gang, og nu ser det ud til at det lykkes igen. Jeg tænker at udvide til 300 deltagere næste år,” siger arrangør af T-Lan Thomas Kaanbjerg.

Nettet er altid vitalt på T-Lan

Mål, ribber og net i idrætshallen er erstattet af rækker af borde og metervis af forlængerledninger.

Del denne