Home » NAS » Skalerbar lagerplads uden store investeringer
Skalerbar lagerplads uden store investeringer

Skalerbar lagerplads uden store investeringer

Share

RackStation RS1219+ er en kompakt og økonomisk forsvarlig 8-bay 2U rackmount NAS til små og mellemstore virksomheder i vækst

Synology lancerer RackStation RS1219+, en ny 8-bay NAS-enhed i 2U format med M.2 SSD-understøttelse, når der skal turbo på. Takket være det kompakte design kan RS1219+ installeres i såvel et 2-søjlet rack som et vægmonteret rackskab – den er oplagt til små og mellemstore virksomheder, der vil give deres lagerløsning et løft uden at investere voldsomt mange penge i et datacenter.

Overkommelig investering

Samlede ejeromkostninger (TCO, Total Cost of Ownership) er en vigtig faktor for virksomheder; deres lagerløsning skal ikke blot være omfattende, men også økonomisk rimelig. Med en dybde på kun 12” kan RS1219+ installeres i et 2-søjlet rack, så du ikke behøver at investere i mere plads, rackskinner eller serverfaciliteter.

Se også:  Guide: Byg din egen NAS

“Vi oplever et behov for mini-datacentre på steder med begrænset fysisk plads, især hos virksomheder i vækst” fortæller Katarina Shao, produktchef for Synology Inc.

“Lagerpladsen i RS1219+ kan udvides op til 144 TB, når den kombineres med en enkelt RX418-udvidelsesenhed, så virksomheder i vækst har en datalagerløsning, der kan skaleres i takt med virksomheden. Den kan desuden opgraderes med ekstra ydeevne og kortere latenstid – via et adapterkort i PCIe-porten kan der tilsluttes op til to M.2 SATA SSD-drev uden at lægge beslag på diskbakkerne i fronten.”

Avanceret system

RS1219+ benytter DiskStation Manager, det avancerede og intuitive operativsystem til Synology NAS-enheder med et bredt udvalg af solide applikationer til at øge datasikkerheden og arbejdseffektiviteten. Synology har modtaget adskillige anerkendelser fra diverse medier – blandt andet indtager Synology øverste placering i TechTargets brugerundersøgelse om lagerløsninger (mellemklassen i NAS-kategorien) og er blevet valgt som PC Mag Readers’ Choice-vinder syv år i træk.

Se også:  Guide: Styr din NAS med brugervenligt gratis-program

Synologys udvidede garantiservice (Extended Warranty, EW202) kan købes til RS1219+ og giver op til fem års hardwaregaranti.

Synology RS1219+ kan købes nu til en vejledende pris på 7088 kroner.


TAGS
nas
Synology

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S