Home » NAS » Skalerbar lagerplads uden store investeringer
Skalerbar lagerplads uden store investeringer

Skalerbar lagerplads uden store investeringer

Share

RackStation RS1219+ er en kompakt og økonomisk forsvarlig 8-bay 2U rackmount NAS til små og mellemstore virksomheder i vækst

Synology lancerer RackStation RS1219+, en ny 8-bay NAS-enhed i 2U format med M.2 SSD-understøttelse, når der skal turbo på. Takket være det kompakte design kan RS1219+ installeres i såvel et 2-søjlet rack som et vægmonteret rackskab – den er oplagt til små og mellemstore virksomheder, der vil give deres lagerløsning et løft uden at investere voldsomt mange penge i et datacenter.

Overkommelig investering

Samlede ejeromkostninger (TCO, Total Cost of Ownership) er en vigtig faktor for virksomheder; deres lagerløsning skal ikke blot være omfattende, men også økonomisk rimelig. Med en dybde på kun 12” kan RS1219+ installeres i et 2-søjlet rack, så du ikke behøver at investere i mere plads, rackskinner eller serverfaciliteter.

Se også:  Netgear RN212 og Netgear RN524X [TEST]: Stærke NAS’er til teknikrummet

“Vi oplever et behov for mini-datacentre på steder med begrænset fysisk plads, især hos virksomheder i vækst” fortæller Katarina Shao, produktchef for Synology Inc.

“Lagerpladsen i RS1219+ kan udvides op til 144 TB, når den kombineres med en enkelt RX418-udvidelsesenhed, så virksomheder i vækst har en datalagerløsning, der kan skaleres i takt med virksomheden. Den kan desuden opgraderes med ekstra ydeevne og kortere latenstid – via et adapterkort i PCIe-porten kan der tilsluttes op til to M.2 SATA SSD-drev uden at lægge beslag på diskbakkerne i fronten.”

Avanceret system

RS1219+ benytter DiskStation Manager, det avancerede og intuitive operativsystem til Synology NAS-enheder med et bredt udvalg af solide applikationer til at øge datasikkerheden og arbejdseffektiviteten. Synology har modtaget adskillige anerkendelser fra diverse medier – blandt andet indtager Synology øverste placering i TechTargets brugerundersøgelse om lagerløsninger (mellemklassen i NAS-kategorien) og er blevet valgt som PC Mag Readers’ Choice-vinder syv år i træk.

Se også:  Netværksharddiske [TEST]: NAS til ethvert budget

Synologys udvidede garantiservice (Extended Warranty, EW202) kan købes til RS1219+ og giver op til fem års hardwaregaranti.

Synology RS1219+ kan købes nu til en vejledende pris på 7088 kroner.


TAGS
nas
Synology

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S