Home » AOD Pro » Synology fordobler NAS-farten med AMD-processor
Synology fordobler NAS-farten med AMD-processor

Synology fordobler NAS-farten med AMD-processor

Share

Med den nye NAS DS1821+ fortsætter Synology med at omfavne AMD på processor-siden. Resultatet er højere hastighed

Synology slutter året af med en stor NAS-nyhed – stor i den forstand, at den har plads til otte 2,5”- eller 3,5”-diske. Men nyheden er også interessant derved, at DS1821+ er udstyret med en firkernet AMD Ryzen V1500B-processor, som giver dobbelt så høj performance som den Intel-processor, Synology tidligere valgte til sine store NAS-modeller.

Den samme AMD-processor sidder også i den tidligere lancerede model DS1621+, men det er bemærkelsesværdigt, at Synology altså har valgt nu at fortsætte henad AMD-sporet.

DS1821+ er særlig attraktiv for små og mellemstore virksomheder, som går efter en NAS med høj kapacitet. Datamængden falder jo ikke ligefrem i disse år, og mange virksomheder foretrækker at have en inhouse-løsning ved siden af lagring i skyen.

Se også:  Serverrummet lever – lynhurtig switch til små og mellemstore virksomheder

“I takt med at datakravene vokser, stiger forventningerne hos vores kunder til en løsning, som kan imødegå de stadigt voksende behov for ydelse og kapacitet,” lyder begrundelsen for nyheden fra Julien Chen, der er produktdirektør i Synology.

Professionel databeskyttelse

Synology fremhæver også, at den nye NAS tilbyder databeskyttelse på enterprise-niveau.

Synology-sikkerhedskopierings- og gendannelsesløsninger dækker databeskyttelsesopgaver for data uanset, om de befinder sig på eksterne enheder eller på DS1821+. Den medfølgende Active Backup Suite tilbyder centraliseret backup fra Windows- og Linux-baserede pc’er og servere, virtuelle maskiner på VMware- og Hyper-V-hypervisorer (software til virtuelle miljøer) og fra Google Workspace og Microsoft 365 SaaS-platforme.

Se også:  Veldesignet og stille NAS til hjemmekontor og underholdning

Snapshot-replikering giver planlægbare gendannelsespunkter, så man for eksempel kan rulle utilsigtede filredigeringer tilbage. Yderligere giver Synology Hyper Backup mulighed for at planlægge sikkerhedskopiering på en anden Synology-NAS, et USB-drev, Synologys C2 cloud-lager eller andre offentlige cloud-udbydere.

DS1821+ er i handlen nu og koster 7600 kroner.


TAGS
nas
Synology

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S