Home » AOD Pro » Stor NAS får dobbelt så meget processorkraft
Stor NAS får dobbelt så meget processorkraft

Stor NAS får dobbelt så meget processorkraft

Share

Synology har lanceret sit hidtil stærkeste NAS-medlem af Plus-serien med dobbelt så meget processorkraft som hidtil. Hjernen i den nye DS1621+ er en Ryzen-processor.

Formen ligner sig selv, men det gør indmaden ikke i samme grad. Synologys nye NAS, DS1621+, er lidt af et kraftcenter med Ryzen-processor og plads til udvide de seks indvendige diske til i alt 16.

Ifølge Synology er DS1621+ den mest kraftfulde til dato med en firkernet AMD Ryzen-processor, som kan levere dobbelt processorkraft. Den nye NAS er derfor også skabt til professionelt brug.

“DS1621+ er designet til at være en alsidig løsning, der understøtter skabere og samlere af indhold ved ikke blot at levere hurtig, pålidelig og høj lagerkapacitet, men også forenkle IT med problemfri backup til pc’er og virtuelle maskiner,” fortæller Hewitt Lee, Director of Synology Product Management Group.

Se også:  Synology DS420+ [TEST]: NAS til de tunge læs
Fart på for alle

Den nye NAS er udstyret med dobbelte M.2 2280-stik, hvilket gør det muligt at anvende NVMe SSD-caching. Efter Synologys skøn øger det ydeevnen over 20 gange.

DS1621+ understøtter også opsætning af netværk med en valgfri 10 GbE NIC3-adapter, hvilket giver hurtigere brug og adgang til flere samtidige brugere.

Pladsen på NAS’en, der som udgangspunkt maksimalt er på seks diske, kan udvides op til 16 ved hjælp af udvidelsesenheder. Dermed er enheden også velegnet IT-administratorer og folk, der arbejder med indhold i den tunge ende, for eksempel grafik og video.

Ekstra sikkerhed og backup

DS1621+ har flere backup-systemer. Snapshot Replication opretter planlagte gendannelsespunkter, så du nemt kan tilbageføre utilsigtede filredigeringer eller endda krypteret ransomware.

Se også:  Qnap vælger kinesisk processor til ny NAS – et svar på den globale chipmangel

Hyper Backup giver tidsstyret beskyttelse med backup af data til Synology NAS, Synology C2-skylager og andre offentlige sky-udbydere.

DS1621+ kan også bruges til at beskytte data fra andre kilder. Active Backup for Business giver mulighed for centraliseret backup fra blandt andet virtuelle maskiner samt Google G Suite og Microsoft 365 SaaS.

Adgang til privat sky

NAS’en er en del af Synologys app-platform DSM, hvor du kan gemme og dele indhold med andre som en privat sky. Delingen af alt fra dokumenter til fotos kan foregå på flere platforme ved hjælp af apps.

Prisen på DS1621+ er 8750 kroner.


TAGS
nas
Synology

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S