Home » Lagerenheder » Synology diskstation DS418play [TEST]: Stort multimedie-lager du nemt styrer
Synology diskstation DS418play [TEST]: Stort multimedie-lager du nemt styrer

Synology diskstation DS418play [TEST]: Stort multimedie-lager du nemt styrer

Share

Der er meget godt at sige om denne Synology Diskstation DS418play. Du kommer hurtigt i gang med den, den er nem at betjene, og du kan skabe plads til alle dine videofilm

Denne Synology Diskstation har så meget power, at den kan streame 4K-indhold. Her kan du lagre kolossale mængder af video og foto og streame video til alle og enhver enhed på det tråsløse netværk. Du får også en ekstra backup-mulighed plus en række andre indbyggede funktioner.

Det skal dog siges, at hvis du kombinerer denne boks med flere andre NAS-drev, er det en dyr netværksopgradering. Så vej fordele og ulemper op imod hinanden, før du beslutter dig for køb.

Normalt sælges DS418play uden disk, så du kan installere de drev, du selv ønsker. Men du kan dog få enheden med forudinstallerede drev fra nogle forhandlere, selvom det ofte ender med at være en dyrere løsning end at installere selv.

Se også:  Professionelle ssd'er erobrer terræn med højere kapacitet

Den diskløse DS418play sælges i én variant med 2 GB ram for cirka 3900 kroner, men du kan fordoble ram-musklerne til 4 GB (hvilket vi anbefaler) for nogle få hundrede kroner ekstra. Vi anbefaler desuden, at du vælger dedikerede NAS-hardddiske. En enkelt Seagate Ironwolf Pro med 4 GB koster cirka 1500 kroner. Du skal i begyndelsen bruge mindst to. Der er plads til fire harddiske i alt.

DS418play er bygget op mkring en Intel Celeron J3355 dobbeltkernet processor, der præsterer op til 2,5 GHz. Du kan indsætte både 2,5”- og 3,5”-diske med op til 12 TB hver. Så i praksis kan du få en stor
”lagerbygning” med plads til 48 TB data. Det svarer til over 1600 timer HD-video eller godt 700 timer 4K-video.

Kom nemt i gang

Det er ret nemt at få DS418play op at køre. Klik nogle harddiske ind i den, sæt strøm til, og slut enheden til netværket. Åbn din pc’s internetbrowser, og gå ind på http://find.synology.com.

Se også:  Synology DiskStation DS420+ [TEST]: NAS til storbrugere og business

Hvis DS418play er kommet på nettet, vil den sandsynligvis begynde at hente systemopdateringer under opsætningen. Her får du også besked på at vælge RAID-type, herunder Synologys hybridsystem, som optimerer lagerkapaciteten og sikrer solid redundans.

Smæk på filoverførsler

Synologys NAS-styresystem er godt konstrueret og nemt at anvende. Den fine brugerflade gør det nemmere at få alle de forskellige funktioner op at køre. Der er også et stort udvalg af apps, som kan hentes og køres på NAS’en. DS418play kan endvidere tage sikkerhedskopier af dine pc’er og mobile enheder, kan lagre billeder fra et sikkerhedskamera på netværket, fungere som en personlig sky osv.

synology diskstation DS418play
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

Synology Diskstation DS418play er et kvalitets-produkt, der er nemt at få i gang, nemt at bruge, har stor fleksibilitet og streamer gnidningsfrit. Indvendigt er der et godt styresystem og god komponentkvalitet. Vi savner kun en HDMI-udgang.

Teknisk set:

Synology Diskstation DS418play
Pris: 3900 kr.
Processor: Dual-core Intel Celeron J3355
Ram: 2 GB
Antal drev: Op til 4 stk. 3,5”/2,5”
Maks. kapacitet: 48 TB (4 stk. 12 TB)
Tilslutning: 2 stk. RJ-45 (Ethernet 1000Base-T), 2 stk. USB 3.0
Vægt: 2,23 kg
Størrelse: 166 x 199 x 223 mm

TAGS
Back-up
lagerenhed
Synology

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S