Home » NAS » Lækker teknik: Synology DiskStation DS418j
Lækker teknik: Synology DiskStation DS418j

Lækker teknik: Synology DiskStation DS418j

Share

Synology DiskStation DS418j er en skulpturel NAS med prof-specifikationer til hjemmebrug

Der har længe været lidt stille omkring network attached storage-enheder (NAS), men nu synes den at opleve en renæssance. Engang var den hovedsagelig forbeholdt kvikke it-professionelle, men nu om dage kan du finde denne samling af harddiske i flere og flere hjem.

Mange NAS-producenter prøver ofte at bygge bro mellem både hjemmets og kontorets behov med deres nyeste modeller, men med DiskStation DS418j har Synology fokus på hjemmebrugere. Det er en maskine, der er designet til at streame mediefiler til dit tv, samtidig med at den kan klare hjemmets backup af alle de maskiner, du har på dit netværk.

Bare fordi den er målrettet hjemmebrugere, mangler den ikke på nogen måde noget, når det gælder specifikationer. Blot det faktum, at den understøtter hardware-kryptering skulle være et tydeligt tegn på, at det er et seriøst stykke grej.

Se også:  QNAP NAS: Skabt til content creators

Den er ligeså nem at installere, som du kunne ønske med understøttelse af den automatiserede Synology Hybrid RAID, der gør det hårde arbejde, når det drejer som om at komme i gang med RAID. Den understøtter dog også standard-arrays, inklusiv RAID 0, 1, 5, 6, og 10 samt JBOD.

Til priser fra 2500 kroner uden diske, er DiskStation DS418j heller ikke alt for dyr. Og flot at skue, det er den da.

1 4-bay NAS-server

Når du løsner de fire skruer på bagsiden af enheden, kan du flippe døren ned og tilgå de fire 3,5/2,5-tommer drev-pladser. DS418j understøtter op til 40 TB rå kapacitet, og du kan opsætte det hele som en enkelt diskressource, hvis du ønsker det.

Se også:  Her får du et smart lager til alle dine studie-opgaver
2 Software

Synologys DiskStation Manager-software er højt respekteret for dens alsidighed og stabilitet, og det er grund nok til at vælge denne enhed uanset, om du er på udkig efter centraliseret backup, mediestreaming eller bare vil have en helt enkel filserver.

3 Hardware

DS418j bruger en 64-bit, dual core-cpu fra Realtek på 1,4 GHz. Den har en hardwarebaseret krypterings-motor, der tilbyder 112 MB/s ved krypteret læsning og 87 MB/s ved krypteret skrivning. Du får også 1 GB ddr4, der sørger for, at tingene
kører glat.


TAGS
lagerenhed
nas
Synology

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S