Home » Sikkerhed » Symantec samler det bedste i ét produkt
Symantec samler det bedste i ét produkt

Symantec samler det bedste i ét produkt

Share

For at gøre det lettere at få komplet beskyttelse på alle enheder, har Symantec samlet alle sine kerneydelser i én abonnementsservice, som har fået navnet Norton Security

Den nye service er en omfattende løsning, som beskytter mod trusler på tværs af alle platforme, uanset hvilken af dine enheder du forbinder fra. Norton Security findes også med integreret backup for at beskytte det, som betyder mest, såsom billeder, kontakter og vigtige filer.

Sikkerhed er dybt personligt. Hver dag ser vi eksempler på, at private oplysninger bliver udsat eller udnyttet “, siger sikkerhedsekspert Peter Schjøtt fra Symantec. “Vi ønsker at give folk tillid til, at Norton Security arbejder bag kulisserne for at holde deres oplysninger beskyttede. Også når de deler fotos eller shopper fra en smartphone.”

Ifølge Symantecs årlige Internet Security and Threat Report, steg målrettede angreb på personoplysninger med 91 procent i 2013, og mere end 550 millioner identiteter blev udsat sidste år. Det bliver derfor vigtigere end nogensinde for forbrugere at beskytte sig selv i den stadig mere forbundne verden, uanset hvilken enhed de bruger. Norton Security leverer en brugervenlig og kraftfuld beskyttelse, der baseres på Symantecs teknologier og efterretninger for at forbrugerne kan beskytte sig selv mod de mest avancerede angreb, vi ser i dag.

Se også:  Ny app skal give større trafiksikkerhed og færre ulykker

Et nyt Norton

Norton Security er en enkel løsning designet til at beskytte pc’er og Mac-computere samt Android smartphones og tablets, iPhones og iPads.

De vigtige egenskaber i Norton Security er god ydeevne og beskyttelse, et væld af avancerede sikkerhedsfeatures, brugervenlig betjening samt features som Insight, SONAR og overvågning af trusler baseret på avanceret heuristik, der gør det muligt at afsløre modstandsdygtige trusler. Hertil kommer, at Safe Web, Scam Insight, Download Insight, og Anti-Phishing-teknologier deler oplysninger med hinanden for at afgøre, om et websted bliver brugt som en del af et såkaldt socialmanipuleret angreb.

Med Norton Mobile Insight, et egenudviklet intelligensværktøj, gennemsøges over 200 app stores globalt for at bestemme og give dynamisk analyse af app adfærd. Norton Mobile Insight hjælper med at beskytte mod apps, der lækker data eller indhold fra enheder, ændrer indstillinger eller kræver højt batteri- eller dataforbrug. Forbrugerne får dermed større indsigt i, hvilke personlige oplysninger der indsamles og hvorfor deres omkostninger kan være stigende.

Se også:  Et "meow" – og så er hele databasen væk

I tilkøb til basisversionen af Norton Security er det muligt at få 25 GB PC backup og gemme personlige filer, fotos, videoer og andre minder på computeren.

Symantec er så sikker på at deres produkt virker at de tilbyder pengene tilbage, hvis Norton Security mod forventning ikke skulle kunne fjerne en virus fra en pc eller Mac-computer.

Norton Security koster 549 kroner årligt for beskyttelse af én enhed, 699 kroner årligt for op til fem enheder. Norton Security med backup for op til 10 enheder er til rådighed for en vejledende pris på 799 kr. årligt.


TAGS
antivirus
Norton
sikkerhed
Symantec

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S