Home » Betalingssoftware » Symantec beskytter dig overalt
Symantec beskytter dig overalt

Symantec beskytter dig overalt

Share

Hvad enten du arbejder i skyen, på en tablet, en mobil eller en ganske almindelig pc, har Symantec et produkt, der beskytter dig. Producenten er klar med en række nye sikkerhedsprogrammer

Mængden af forskellige computer-apparater og mulighederne for at gå på nettet er eksploderet de seneste år. Det giver en masse nye muligheder, men også en række nye sikkerhedstrusler, man må tage højde for, da din færden på nettet nemt kan udnyttes af kriminelle. Symantecs sikkerhedsprogrammer er designet til at tage kampen op imod de aktuelle trusler på alle platforme, og producenten er nu klar med ny versioner.

Norton AntiVirus og Norton Internet Security 2012 er udviklet til at forbedre beskyttelsen, ydelsen og brugeroplevelsen på almindelige pc’er. Programmerne er udstyret med nye værktøjer til håndtering af de seneste trusler og en solid beskyttelse af personlige oplysninger.

Se også:  Ulæst sms blev dyr for forbruger

De nye forbedringer inkluderer blandt andet Norton Identity Safe in the Cloud, som beskytter personoplysninger og forhindrer dig i at lande på farlige hjemmesider, Norton Management, som lader brugerne håndtere deres Norton-produkter hvor som helst i verden, Norton Insight, som udnytter et anonymt adfærdsmønster fra millioner af Norton-brugere verden over for automatisk at identificere, stoppe og uskadeliggøre malware, Download Insight, som undersøger downloadede filer før installation og giver brugeren oplysninger om programmets sikkerhed baseret på andre Norton-brugeres erfaring samt Sonar, der monitorerer åbne programmer for mistænkelig adfærd, den nemme brugermenu Norton User Experience og en masse andre features.

Ydelsen er desuden forbedret, så scanninger foretages 30 procent hurtigere, mens installationstiden er blevet endnu kortere og ressourceforbruget generelt er lavt, så brugeren kan arbejde, spille eller surfe uforstyrret. Med en ny bredbåndsfunktion kan brugere også selv styre, hvornår diverse downloads skal hentes.

Se også:  Medarbejdere begår basale it-sikkerhedsfejl, men tror de gør det rigtige

Norton Internet Security 2012 og Norton AntiVirus 2012 er tilgængelige fra den 15. september til 599 og 499 kroner. Brugere af Norton Internet Security og Norton AntiVirus 2007 og senere versioner med gyldigt abonnement kan omkostningsfrit hente den nuværende version på http://updatecenter.norton.com.

Mobiltelefoner og tablets kræver særlig beskyttelse, og Symantec er således også klar med Norton Tablet Security, som er en sikkerhedsløsning særligt udviklet til at beskytte tablets med Android OS samt Norton Mobile Security, som beskytter mod malware og phishing og giver mulighed for at lokalisere, låse og slette brugerens mobiltelefon ved at sende en sms. Den sidste er på markedet nu og kan også købes gennem Android Market, mens den anden skulle være tilgængelig i Norden inden længe.


TAGS
Norton
sikkerhed
Symantec

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S