Home » Apps » Swipp på farten med 7-Eleven
Swipp på farten med 7-Eleven

Swipp på farten med 7-Eleven

Share

Nu kan de små indkøb hos 7-Eleven betales nemt og hurtigt med mobilen. Fra i dag kan du nemlig betale med Swipp i landets 190 7-Eleven butikker på togstationer, Shell 7-Eleven stationer og gadehjørner.

Hos Swipp er man begejstrede for den nye aftale, som giver endnu flere muligheder for, at danskerne kan betale med Swipp der, hvor de plejer at handle. Pointen med mobilbetaling er, at den skal gøre hverdagen nemmere, da vi alle altid har mobilen på os.

”7-Eleven er kendt for at gøre hverdagen lettere og mere bekvem, når vi er på farten eller det skal gå hurtigt med hverdagsindkøb. Swipp passer perfekt ind i den ramme. De fleste af os har altid mobilen i lommen, klar til brug og klar til køb. Aftalen med 7-Eleven understreger præcist, hvad Swipp-betaling handler om. Det skal være nemt, hurtigt og sikkert at handle for forbrugerne og butikkerne, ” siger Martin F. Andersen, adm. direktør, Swipp.

Se også:  Gå ikke glip af en eneste detalje - Samsungs vilde kameramobil fanger det hele

Hos Reitan Convenience, som ejer 7-Eleven i Danmark, er man også glade for aftalen med Swipp.

”Vi arbejder hele tiden på at tilbyde vores kunder den bedste service – og i dag indebærer det naturligvis også betaling med mobilen. Valget af Swipp var nemt, da fordelene er mange. Vi kan eksempelvis benytte vores eksisterende udstyr i vores butikker uden at skulle investere i ekstra tilbehør, og generelt er omkostningsstrukturen fornuftig. Perspektiverne for mobilbetaling er store, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder at betale med Swipp,” siger Søren Birkstrøm, der er CIO hos Reitan Convenience i Danmark.

Med samarbejdet med 7-Eleven har Swipp rundet mere end 13.000 erhvervskunder i hele landet, og nyheden følger lige i hælene på Swipps nyligt udmeldte samarbejde med Verifone, som forventes at hæve antallet af erhvervskunder yderligere.

Se også:  Flere taber mobilen i hovedet - mobilrelaterede hovedskader er stigende


TAGS
mobilbetaling
smartphone
Swipp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S