Home » Apps » Swipp hæver beløbsgrænsen til det dobbelte
Swipp hæver beløbsgrænsen til det dobbelte

Swipp hæver beløbsgrænsen til det dobbelte

Share

Køb bil, dyre smykker eller nye møbler til stuen med et enkelt swipp på mobiltelefonen

Fra primo juni 2016 hæver Swipp beløbsgrænsen for overførsler, betaling og anmodninger fra 25.000 til 50.000 kr. om dagen.

Den højere beløbsgrænse er især en håndsrækning til det voksende antal erhvervsdrivende, der ønsker at bruge mobilbetaling til køb og salg af større forbrugsgoder. Swipps konto-til-konto-løsning gør det fuldstændigt risikofrit at hæve beløbet for både forbruger og erhvervsdrivende.

Fra primo juni kan danskerne handle for op til 50.000 kr. om dagen med Swipp. Den højere beløbsgrænse skal imødekomme behovet hos et stadig stigende antal erhvervsdrivende, der gerne vil kunne handle til høje priser via mobiltelefonen. Møbelforretninger, guldsmede og bilforhandlere er blandt de forretninger, der får lettere ved at klare betalingen på mobilen:

“Vi vil gerne gøre det så let som muligt for alle danske erhvervsdrivende at bruge mobiltelefonen som betalingsplatform. Derfor hæver vi nu den daglige beløbsgrænse, da flere efterspørger muligheden for at kunne sælge produkter og ydelser på op til 50.000 kr.”, siger Martin F. Andersen, der er administrerende direktør for Swipp.

Se også:  MobilePay kræver gebyr for ny funktion

Sikkerhed for dækning

Med Swipp foregår overførsler direkte fra konto til konto uden brug af betalingskort. Det betyder, at Swipp har indbygget dækningskontrol uanset beløbsgrænsen. Derfor risikerer kunderne ikke at gå i overtræk, selvom beløbene er store – ligesom butikkerne altid er garanteret deres betaling:

“Den nye beløbsgrænse giver både forbrugere og forhandlere en større fleksibilitet, samtidig med at man har fuld dækningssikkerhed for beløbet. Forhandlerne kan sælge store forbrugsgoder helt uden risiko, og det vil komme til at gøre en stor forskel i detailhandler og i serviceerhverv med hyppige transaktioner på over 25.000 kr., som har været den hidtidige daglige beløbsgrænse. Og med faste lave transaktionsomkostninger bliver omkostningerne de samme”, siger Martin F. Andersen.

Køb bil på mobilen

Se også:  MobilePay klarer dine regninger til halv pris

En af de erhvervsdrivende, der kan glæde sig over den højere daglige beløbsgrænse er Bjarne Nielsen A/S, der er en af Danmarks største forhandlere af nye og brugte biler. Her glæder man sig over udsigten til nemt og hurtigt at kunne forhandle biler og tilbehør via Swipp:

“Ud over at kunne sælge flere biler hurtigt og kontant over mobilen vil den højere beløbsgrænse være en god service, når der skal falde udbetaling på både nye og brugte biler. Da den gennemsnitlige udbetaling ligger i omegnen af 40.000 kr. vil den højere beløbsgrænse være en stor hjælp – både administrativt og servicemæssigt”, siger Kurt Andersen, der er økonomichef hos Bjarne Nielsen A/S.

En simpel søgning på Danmarks største bilmarked, bilbasen.dk, viser, at man med en beløbsgrænse på 50.000 kr. kan købe næsten dobbelt så mange biler i forhold til en beløbsgrænse på 25.000 kr.

 


TAGS
mobilbetaling
Swipp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S