Home » Apps » Swipp hæver beløbsgrænsen til 25.000 kroner
Swipp hæver beløbsgrænsen til 25.000 kroner

Swipp hæver beløbsgrænsen til 25.000 kroner

Share

Fra næste uge kan du overføre 25.000 kroner om dagen med din mobil

For et par uger siden lancerede Swipp en nydesignet app til mobilbetaling – en direkte konkurrent til den helt store spiller på området, MobilePay.

Ved lancering var grænsen for hvor meget du kunne overføre på en dag 10.000 kroner. Allerede nu stiger den dog til mere end det dobbelte. Fra d. 22. september kan danskere overføre og handle for op til 25.000 kr. om dagen med Swipp.

Med flere end 10.000 butikker, der tager imod Swipp, er der flere og flere der efterspørger muligheden for en højere beløbsgrænse, så de kan sælge alle deres varer, fx guldsmede, rejsebureauer og Radio/Tv forhandlere.

En af årsagerne til at det kan lade sig gøre at hæve beløbsgrænsen hos Swipp, er, at der er dækningskontrol. Det vil sige, at kunden ikke risikerer at kunne gå i overtræk og butikkerne er garanteret deres betaling, da pengene flyttes fra kundens konto til butikkens konto.

Se også:  Nu er Dankort klar i Huaweis app-butik

Den nye og langt højere beløbsgrænse giver forbrugerne en større fleksibilitet og betyder, at de nu også kan købe større forbrugsgoder, som TV og køkkenmaskiner, samt overføre og handle for flere større enkeltstående beløb om dagen med mobilen.

Desuden har Swipp ingen årlig grænse for, hvor mange penge der swippes fra hver enkelt app, blot der er dækning på kontoen.

”Vores ambition hos Swipp er at blive danskernes foretrukne betalingsmiddel og med lanceringen af vores nye, selvstændige app er vi godt på vej. For at gøre Swipp endnu mere relevant for de danske erhvervsdrivende og brugerne, hæver vi pr. 22. september beløbsgrænsen til 25.000 kr. Hermed kan erhvervsdrivende og forbrugere nu handle endnu større varer ved hjælp af vores app.” fortæller Martin Andersen, administrerende direktør for Swipp og fortsætter:

Se også:  Snart kan du bruge MobilePay udenfor Danmark

”Swipp bliver dermed også interessant for andre erhvervskunder end tidligere. Vi vil hen over efteråret se Swipp i en række nye butikker, hvor det blandt andet bliver det er muligt at købe udstyr til hjemmet for op til 25.000 kr. med mobilen. På længere sigt er målet for os at gøre det muligt at købe en bil hos bilforhandleren med en QR-kode og et enkelt swipp”.

”Desuden leverer mange håndværks- og serviceerhverv ydelser for mere end kr. 10.000 til private, og med den nye beløbsgrænse giver Swipp mulighed for at foretage hurtig og sikker betaling, straks efter færdiggørelsen af arbejdet. Vi er glade for at kunne tilbyde en ny og sikker betalingsform til disse erhverv.” afslutter Martin Andersen, administrerende direktør for Swipp.


TAGS
mobilbetaling
MobilePay
Swipp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S