Home » Betalingssoftware » Swipp er klar med ny app
Swipp er klar med ny app

Swipp er klar med ny app

Share

Swipp giver Mobile Pay fornyet kamp med selvstændig app,
10.000 kroners beløbsgrænse og saldokontrol.

MobilePay har længe stået forrest i feltet herhjemme i Danmark, når det gælder mobil-betalingsløsninger, men nu har konkurrenten Swipp tænkt sig at ændre på dette. Fra i dag kan du downloade en ny Swipp-app som er en fælles mobilbetalings-app for de mere end 70 pengeinstitutter, der står bag Swipp-løsningen. Dermed har Swipp fået et fælles ansigt hos forbrugerne med en enkelt app, som skulle gøre det nemt og intuitivt at overføre penge til venner og bekendte, butikker og meget andet.

En af fordelene ved den nye Swipp-løsning er blandt andet, at der er en høj beløbsgrænse på 10.000 kroners overførsel om dagen. Det har højst sandsynligt fået konkurrenten MobilePay til at tage affære, da de sjovt nok netop også har annonceret, at dette beløb bliver hævet for MobilePay-kunder til 5000 kroner pr. 21. september og op til 10.000 om dagen ved årets udgang.

Swipp har samtidig med relanceringen startet et samarbejde med Matas, hvor du kan betale med Swipp i kædens knap 300 butikker. Der er dog også mere end 10.000 andre butikker, der tager Swipp, og det skulle derudover være nemt for andre forretninger at tage imod Swipp-betalinger, da det kan integreres i butikkens kasseapparat og understøtter eksisterende scannerløsninger.

Se også:  Snart kan du bruge MobilePay udenfor Danmark

”Den nye Swipp-app er udviklet i et unikt fællesskab mellem næsten alle Danmarks pengeinstitutter, og det er vores ambition at blive danskeres foretrukne betalingsmiddel dér, hvor de plejer at handle. Swipp tilbyder både forbrugere og butikker en moderne mobilbetalingsløsning, som er sikker, nem og billig. Den store fordel for butikkerne er bl.a., at Swipp giver større sikkerhed for betaling end de fleste andre betalingsløsninger, og tilbyder forbrugeren en exceptionel høj beløbsgrænse på 10.000 kr. Vi er mange, der har glædet os til at lancere vores fælles løsning i dag, og vi er stolte af samtidig at kunne præsentere en landsdækkende aftale med Matas,” siger Martin F. Andersen, adm. direktør i Swipp.

Hvis du vil betale via Swipp i Matas, fortæller Swipp, at der er tre måder at gøre dette på:
· Ekspedienten scanner en QR-kode i Swipp-app´en på kundens telefon, hvorefter kunden godkender.
· Kunden får scannet sit ClubMatas-kort i butikken og kasseapparatet anvender det tilknyttede telefonnummer til at igangsætte Swipp betalingen, hvorefter kunden godkender betalingen i Swipp-app´en.
· Kunden kan også oplyse sit telefonnummer til ekspedienten, hvorefter kunden godkender betalingen i Swipp-app’en.

Se også:  MobilePay kræver gebyr for ny funktion

Sikkerheden skulle derudover være i fokus hos Swipp-løsningen, da overførslen foregår via en konto-til-konto-løsning med saldokontrol, der automatisk undersøger, om kunden har penge på kontoen. Forretningen skulle også skånes for administration og kortgebyrer, da pengene overføres direkte fra kundens konto til forretningens konto med det samme.

Swipp kan bruges af kunder i en af de 70 pengeinstitutter som Nordea Bank Danmark, Nykredit Bank, Sydbank, Jyske Bank mm., som står bag swipp. Er du ikke kunde og f.eks. har Danske Bank, kan du dog stadig modtage penge ved at registrere dig på swipp.dk, og en løsning skulle også være på vej, så disse kan få adgang til at sende penge. Vi glæder os til at se, hvad der sker med mobilbetalinger fremover…


TAGS
MobilePay
Swipp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S