Home » Apps » Swipp lukkes og bliver en del af MobilePay
Swipp lukkes og bliver en del af MobilePay

Swipp lukkes og bliver en del af MobilePay

Share

Betalingsløsningen Swipp lukker ned. Efter en overgansgsperiode føres teknologien videre som en del af MobilePay, der nu bliver eneherskende på det danske marked

Swipp blev skabt af en række danske banker som et alternativ og en konkurrent til MobilePay, som Danske Bank står bag.

Betalingsløsningen har imidlertid ikke opnået så stor en tilslutning som forventet, og på det seneste er flere banker trådt ud af aftalen. Derfor har bestyrelsen nu valgt at trække stikket. 

“Det har gennem længere tid stået klart for Swipps bestyrelse, at man stod over for nogle afgørende strategiske valg. Med aftalen mellem BOKIS og MobilePay er der nu skabt klarhed til glæde for kunder og pengeinstitutter i løsningen. Jeg er glad for, at det nye samarbejde hviler på den omkostningseffektive teknologi, løsningen blev bygget på. Det bedste fra løsningen kombineres dermed med MobilePays distributionskraft. Det er den bedst tænkelige løsning for danskerne og dansk erhvervsliv”, siger Anders Jensen, bestyrelsesformand i Swipp.

Se også:  Nu er Dankort klar i Huaweis app-butik
Drives videre i en overgangsperiode

Både privat- og erhvervskunder kan fortsætte med at bruge Swipp i en overgangsperiode. Konto-til-konto-teknologien, som løsningen er bygget på, lever videre i den samarbejdsaftale, der er indgået mellem BOKIS og MobilePay.

I den kommende periode vil Swipp fortsætte med at fungere som betalingsplatform for både privat- og erhvervskunder, mens de danske pengeinstitutter får konkretiseret organisationen rundt om det nye samarbejde mellem BOKIS og MobilePay.

“Da vi gik ind i Swipp, var det for at skabe en omkostningseffektiv mobilbetalingsløsning til glæde for vores mange kunder. Vi havde naturligvis håbet, at løsningen havde opnået større tilslutning. Nu forener de danske pengeinstitutter kræfterne, og der skabes en stærk, dansk spiller på et stadigt mere globalt marked for mobilbetalingsløsninger”, siger Anders Jensen.

Se også:  Snart kan du bruge MobilePay udenfor Danmark

Aftalen mellem BOKIS og MobilePay betyder blandt andet at BOKIS-bankernes salg og markedsføring af den nye fælles betalingsplatform varetages via det nye partnerskab. Derfor ophører Swipp med at markedsføre og sælge nye aftaler.

 


TAGS
mobilbetaling
Swipp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S