Test: Svimlende hurtig gamingbærbar med G-sync

Test: Svimlende hurtig gamingbærbar med G-sync

Share

Asus ROG G752VY-GC081T er en fintunet 17,3″ gamingbærbar, hvor køberen får i pose og i sæk i en bærbar, hvor såvel ydelse og G-sync-teknologien bidrager til en optimal spiloplevelse

Man kan diskutere, hvor rationelt det er at bruge små 19.000 kroner på en bærbar computer til computerspil. Men har man gaming som passion, og skal det være en  bærbar, så er Asus ROG G752VY et bæst af en bærbar.

Den 17,3″ bærbare er fyldt med noget af det nyeste og hurtigste hardware på markedet. Men ydelsen udgør kun en del af den samlede pakke. Konstruktionen omfatter flere gennemtænkte løsninger, der alle skal give en bedre brugeroplevelse.

Interessant design
Den bærbare hører til i den tunge ende. Den vejer stolte 4,4 kg og er 49 mm tyk. Nogen splejs er den således ikke.
Designet har dog en dynamik over sig, den fremstår ikke blot som en stor klods. Kabinettet er fremstillet af plastik, mens skærmlåget består af aluminium med indlejret ROG-logo, der flankeres af to orange belyste slidser.

Se også:  SpeedLink Quinox Pro USB Gamepad [TEST]: Alsidig controller til pc-gameren

De gyldne toner går igen flere steder på den bærbare. Stykket bag skærmlåget og udluftningsfinnerne i den velvoksne køleløsning bagtil minder farvemæssigt om kobber. Rødt lys stråler ud mellem nogle af køleribberne.

Del denne