Home » Hovedtelefoner og højttalere » Glade svenske øretelefoner med ekstra støjreduktion
Glade svenske øretelefoner med ekstra støjreduktion

Glade svenske øretelefoner med ekstra støjreduktion

Share

Der er fokus på design og farver hos svenske Happy Plugs, som nu lancerer et nyt sæt trådløse øretelefoner, Air 1 ANC, som blandt andet byder på dobbelt støjreduktion.

Svenske Happy Plugs er klar med et par glade øretelefoner af true wireless-typen. Selskabet opstod i 2011 ud fra et ønske om at skabe mere farverige og veldesignede øretelefoner, end markedet bød på dengang. Og selskabets produkter sælges da også både gennem traditionelle butikker for underholdningselektronik og gennem modebutikker – Zalando er i sidstnævnte kategori.

Det nye sæt Happy Plugs hedder Air 1 ANC og er det tredje produkt i porteføljen. De to andre hedder Air 1 Go og Air 1 Plus. Det er øretelefoner, som prismæssigt er særdeles imødekommende (250-750 kr.). Air 1 ANC er et noget dyrere produkt. Der er endnu ingen dansk pris tilgængelige, men i Sverige skal prisen være 1499 svenske kroner med lancering 12. august, så mon ikke sættet ender i overkanten af de 1000 danske kroner.

Se også:  Jabras nye earbuds har aktiv støjreduktion og bedre lyd - her er Elite 85t
Støj udefra og indefra

Der er indbygget støjreduktion. Både støj udefra og indefra dæmpes, oplyser virksomheden. Funktionen kan slås til og fra. Det sidste er en god ting i trafikken. Du kan også tage telefonopkald.

Batteritiden opgives til 5,5 timer (7 timer uden støjreduktionen slået til) – og 30 timer (38 timer), hvis æsken benyttes til opladning. Opladningen sker med USB-C eller trådløst. Og du kan hurtigt lade op til en times ekstra musik. Det tager 10 minutter med USB-forbindelsen, oplyses det.

Air 1 ANC leveres med seks forskellige ørestykker, så sættet må kunne tilpasses alle ører. Du kan vælge imellem farverne hvid, sort, blå, og grøn. Online kan du desuden få en særlig, eksklusiv guld-version.

Se også:  Her er en ny gaming-hovedtelefon – den er helt anderledes


TAGS
hovedtelefon
in-ear
true wireless
øretelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S