Home » Wearable » Suunto 7 [TEST]: Sports-ur med elegance
Suunto 7 [TEST]: Sports-ur med elegance

Suunto 7 [TEST]: Sports-ur med elegance

Share

Dette nye sports-ur fra Suunto fungerer også fint som dagligdags smartwatch, løbe-ur og som tidsmåler – med en stor, lækker skærm på håndleddet

Spænd Suunto 7 omkring håndleddet, og du bemærker straks den enorme skærm. Vi er vant til store skærme, tænk på Garmin Fenix 6 Pro, men Suunto 7 overrasker os med, hvor levende den ser ud.

Det smarte ur er mere end bare en stor skærm: Det leveres med downloadbare offlinekort, over 70 sportstilstande, musikstyring og alle de smarte funktioner, du vil forvente af et ur med Wear OS. Hagen ved det er, at du skal lægge næsten 4000 kr. for at få
fornøjelsen.

Suunto 7’s hardware er centreret om Amoled-berøringsskærmen, som er placeret under en Gorilla Glass-skærm. Skærmen har en opløsning, som er fin nok til at se billeder. Den har tilstrækkelig kontrast og lysstyrke til at være skarp under de fleste lysforhold.
Skærmen er en hybrid mellem berøring og en fire-knaps-navigation, hvilket kræver lidt tilvænning.

Se også:  Huawei Watch GT2e [TEST]: Overdådigt fitness-ur med lang batteritid og stærk pris

Du kan stryge i alle retninger fra hovedskærmen. For at vende tilbage skubber du i modsat retning, men er du havnet i en undermenu, skal du stryge til højre for at vende tilbage til forrige menu og derefter modsat for at vende tilbage til startskærmen. Knapperne til højre bruges også til at få adgang til menuer og til at bevæge sig op og ned i dem. Hvis det lyder forvirrende, så ja – det er det.

Et godt alternativ: Garmin Fenix 6 Pro

Dette ur overhaler Suunto 7 med fremragende byggekvalitet, høj præcision og det overordnede menusystem. Prisen får dog også en tak mere opad: fra 6699 kr.

Se også:  Huawei klar med nye smartwatches - her er Watch GT2 Pro og Watch Fit
Integration halter

Suunto 7 er første model med Googles Wear OS. Det betyder smarte funktioner og integrationer såvel som mange af de frustrerende aspekter ved operativsystemet. Det er ikke standard Wear OS i skrabet version, og Suunto har da også en rigtig fed funktion: Kort kan downloades og bruges offline. Naturligvis får du Google Fit/Assistent/Pay/Play-integration såvel som mange andre praktiske apps.

Dualiteten i ​​Suunto 7 består i, at Wear OS’ funktioner, fliser, urflade, integrerede apps osv., ændres i Wear OS-appen, mens sportsaktiviteter håndteres i Suunto-appen. Det er ikke umuligt at vænne sig til, men efterlader indtrykket af, at Suunto lancerede uret, før de havde gjort sig klart, hvordan Wear OS skulle integreres i Suunto-økosystemet.

TAGS
fitness-ur
suunto
Ur
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S