Home » Bærbar computer » Microsoft klar med ultralet laptop, der kører helt ny version af Windows
Microsoft klar med ultralet laptop, der kører helt ny version af Windows

Microsoft klar med ultralet laptop, der kører helt ny version af Windows

Share

Microsoft har løftet sløret for en ny Windows-oplevelse og den første rendyrkede bærbar i Surface-serien

Microsoft udvider Surface-familien med lanceringen af den nye Surface Laptop. En traditionel bærbar, der ikke, modsat de øvrige surface-maskiner, kan skifte mellem laptop og tablet-tilstand. Touchskærm har den dog, i form af en 13,5” PixelSense-skærm, der også er optimeret til pen. Det optiske gorilla-glas øger samtidig holdbarheden og giver et smukt design.

Surface Laptop er bygget til at starte hurtigt op og give en stabil og høj performance med 7. generation af Intels Core-processor samt 14 timers batterilevetid.

Det karakteristiske Surface-keyboard er dækket af Alcantara-stof og har stor trackpad samt blød håndledsstøtte. Den er skabt i slankt design og vejer cirka  Surface Laptop kommer i fire farver: Platinum, Graphite Gold, Burgundy og Cobalt Blue – danske brugere i første omgang se frem til Platinum-modellen.

Surface Laptop bliver tilgængelig i Danmark fra d. 15. juni og starter ved 8.799 kroner. Den kan forudbestille allerede i dag via Microsoft Store.

Surface Laptop.

Surface Laptop fås i forskellige farver.

Ny Windows-oplevelse

Surface Laptop er den første computer forsynet med det nye Windows 10 S, som er udviklet med en høj grad af sikkerhed og stabil performance for øje.

Se også:  Microsoft-mobilen er tilbage - nu med foldbart design og Android

Det nye Windows er inspireret af uddannelsesmiljøer, hvor graden af sikkerhed er essentiel for lærere og elevers brug af pc’er. Med Windows 10 S henter brugerne deres programmer og apps via Windows Store, hvor de verificeres ud fra sikkerhedshensyn og kan afvikles inden for en sikker ’container’. Dermed vil brugerne opleve et mere driftssikkert og stabilt operativsystem.

Med dette udgangspunkt er pc’er og andre digitale enheder med det nye Windows 10 S særligt nemme at sætte op, brugerne kan logge på nemmere og hurtigere, og det nye Windows sikrer samtidig batterilevetid til en hel skoledag.

Ideel til undervisning

Windows 10 S lader brugerne anvende traditionelle programmer som eksempelvis Office 365, herunder Word, Excel, PowerPoint og OneNote i kombination med apps fra Windows Store. I uddannelsesøjemed får undervisere og studerende dermed adgang til deres favorit-applikationer på tværs af læringsværktøjer, evalueringsprogrammer, interaktive whiteboards mv.

Se også:  Guide: Kom i gang med at bruge den nye Personer-app i Windows

Microsoft Edge i Windows 10 S gør det også nemmere for elever at organisere deres skolearbejde og administrere projekter gennem de nye Tabs-faner og den nye Tab Preview Bar. Med understøttelsen af Windows Ink i Microsoft Edge kan eleverne skrive noter direkte på hjemmesider og dele dem med deres klassekammerater.

Med introduktionen af Windows 10 S tilbyder Microsoft sammen med hardwarepartnere et helt nyt lineup af pc’er – både i den eksklusive og i den mere prisvenlige ende af skalaen. Det nye Windows 10 S er gratis for uddannelsesinstitutioner at installere på Windows 10-pc’er. Sammen med Office 365 for Education, som tillige er gratis for studerende, får undervisere og elever et stærkt udgangspunkt for en effektiv skoledag med det nye Windows 10 S, som bliver tilgængelig over sommeren.


TAGS
Microsoft
Surface
Windows 10
Windows 10 S

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S