Home » Bærbar computer » 2-i-1-computere [TEST]: Surface-klonerne tager kampen op
2-i-1-computere [TEST]: Surface-klonerne tager kampen op

2-i-1-computere [TEST]: Surface-klonerne tager kampen op

Share
Svingende præcision

Vil du udføre præcisionsarbejde som billedbehandling og skitsetegning, eller vil du tage noter i hånden, som på et stykke papir, så er pennen et nyttigt værktøj.

Grundlæggende set fungerer de ens, med de samme to knapper til viskelæder og markering praktisk placeret ved tommelfingeren. Udformningen er dog forskellig. Acers giver det bedste kvalitetsindtryk med sit nydelige materede metaldesign, der minder meget om en god kuglepen. Den er bare temmelig kort, så hvis du har en lidt stor hånd, er grebet ikke ideelt.

Huaweis og Lenovos har en bedre størrelse. Men selvom Huaweis pen (der købes som tilbehør) med sit ribbede mellemstykke er god at holde på, så er pennen alt for upræcis til, at du kan bruge den til noget fornuftigt. Reak-tionstiden er så langsom, at det er svært at tegne en lige streg uden, der opstå huller.

Samme problemer havde vi ikke med Acers pen eller for den sags skyld Lenovos uprætentiøse plastikpen, der måske ikke er noget design-vidunder, men gør sit job ganske glimrende.

Se også:  MSI Prestige 14 EVO [TEST]: Godt alternativ til de kendte mærker
En komplet WIndows-PC

De tre maskiner lader ikke meget tilbage at ønske på skærmkvaliteten. Det er flotte og lysstærke skærme med god kontrast og flot farvegengivelse. Med sin QHD-skærm (som på Surface Pro) har Huaweis flere pixel, men når der er tale om så små skærme, er det ikke noget, der betyder det store. Kun på Miix 510 aner man lidt pixelering, når man kigger efter i krogene.

Det ligger som en ufravigelig del af konceptet, at maskinerne skal køre en fuld version af Windows, og det betyder, at der skal lidt kræfter til, for at alt kører smidigt. Producenterne byder ind med forskellige konfigurationer af processorer, ram og lagerplads.

Af de versioner, vi testede, lægger Lenovo sig klart i spidsen. Den indbyggede Core i5 og de 8 GB ram giver en glimrende ydelse. Her er kræfter nok til selv krævende opgaver, hvorimod loftet hurtigere mærkes hos Huawei og især Acer, der lægger sig bagerst i feltet. Switch 3 klarer de basale opgaver, men du skal ikke forvente at kunne kaste dig ud i tung videoredigering eller lignende.

Se også:  Asus opdaterer ZenBook-laptop med høj skærm

De 64 GB indbygget lagerplads levner heller ikke megen plads til store filer (men den kan dog udvides med microSD-kort). Der er mere at gøre godt med hos Huawei, men for mange vil det være svært at klare sig med mindre end de 256 GB, du får hos Lenovo. Batterilevetiden er nogenlunde ens over hele feltet, cirka 8 timer, altså nok til en almindelig arbejdsdag.

Udvalget af tilslutninger er imponerende på både Switch 3 og Miix 510, hvorimod Matebook som sin eneste indgang, ud over det obligatoriske hovedtelefonstik, tilbyder én enkelt USB C-port, som endda også bruges til at oplade maskinen. Så du kan altså ikke tilslutte harddiske eller andre eksterne enheder, mens der oplades. Vil du have flere porte, skal du købe en dock ved siden af.

TAGS
2-i-1-computer
Laptop
Surface
tablet-hybrid

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S