Home » Tablet » Billig Surface-tablet fra Microsoft
Billig Surface-tablet fra Microsoft

Billig Surface-tablet fra Microsoft

Share

Surface Go er Microsofts bud på en budget-tablet, der skal kunne konkurrere med iPad

Den nye Surface Go minder om tidligere modeller i Surface-serien, men har mindre 10″ skærm (1800 x 1200 pixels) og færre hestekræfter. Processoren er en Intel Pentium Gold 4415Y på 1,6 GHz, der er 4 GB ram og 64 gigabyte lagerplads. Ram og lagerplads kan opgraderes, men ikke processoren. Den knap så stærke processorkraft skal dog opvejes af en fin batterilevetid på 9 timer.  

Konkurrent til iPad

Umiddelbart er Surface Go da heller ikke tiltænkt seriøst arbejde, som Pro-modellerne, men skal snarere ses som et modstykke til Apples nyeste iPad. En allround tabet til underholdning, internet og ikke mindst skolearbejde, hvor Surface Go har visse fordele. Som de øvrige Surface-modeller er der nemlig mulighed for at bruge den med både pen, tastatur og mus. Alt dette er dog tilkøb.

Se også:  Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

Microsoft har bevaret det magnetiske ladestik, men tilført en nymodens USB C-port. Der er 5 MP kamera med ansigtsgenkendelse på fronten og 8 MP kamera bag på.

Kan bestilles fra i dag

Styresystemet er selvsagt Windows, dog i den begrænsede S-version, som er tiltænkt undervisning. Det kan dog nemt opgraderes for en lille merpris.

Den danske pris for Surface Go er endnu ikke annonceret, men ser ud til at lande omkring 2.800 kroner for den billigste konfiguration (399 dollars). Den er klar d. 2. august, men der åbnes op for forudbestilling allerede i dag.   


TAGS
Microsoft
Surface
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S