Home » Internet » Surf videre i sommerhuset
Surf videre i sommerhuset

Surf videre i sommerhuset

Share

TDC tilbyder en mini-bredbåndsløsning til den bærbare eller iPad’en, som er særligt velgnet til feriebrug

En opgørelse fra TDC viser, at over 800.000 brugere er online med computeren eller tablet pc’en via mobilt bredbånd. Det er en stigning på 8 pct. i forhold til året før. Stigningen fordeler sig jævnt ud over landet, men især i sommermånederne er der heftig aktivitet i sommerhusområderne. Top tre over storforbrugende sommerhusområder er 1. Skagen, 2. Blåvand og 3. Søndervig.

Sammen med de fortsatte forbedringer af hastighederne på 3G netværket i hele landet, lancerer TDC nu et produkt, der skal gøre det billigere at bruge bredbånd, når man er væk fra hjemmet. Sommerferiefolket skal kunne surfe ufortøvet videre, når de er i sommerhus:

Se også:  Nu kan du få Elon Musks satellit-internet i Danmark - se hvad Starlink koster på din adresse

– Hos TDC har vi sammensat et produkt, som er særlig egnet til sæsonbetonet forbrug. Mange danskere bruger kun nettet en gang i mellem, fx når de er i sommerhuset, og der vil de have stor glæde af at kunne læse mails, tjekke nyheder og surfe lidt rundt på internettet, siger vicedirektør Johan Kirstein Brammer, TDC Privat.

– Det er også brugere af de nye mini-computere, Ipads og tablet-pc’er, som netop efterspørger en mini-løsning til det mobile bredbånd.

Sideløbende med udvidelsen af Danmarks største 3G-netværk til også at omfatte sommerhus-Danmark, opgraderer TDC kontinuerligt den mobile bredbåndshastighed i hele landet. I Skagen, Blåvand og Søndervig kan TDC’s netværk lige nu trække op til 15 Mbit og sammenlignet med sidste sommer, er det en væsentlig forbedring for de mobile internetbrugere.

Se også:  Telenor lukker endegyldigt ned for 3G - nu skal det være ren 5G

Mobilt Bredbånd Mini giver op til 6 Mbit/s i download og op til 1 Mbit/s i upload. Prisen er 29 kroner om måneden. Oprettelsen koster 199 kroner og skal man bruge selve usb-modemmet, koster det 199 kroner. Modemmet kan bruges i hele Danmark op til 200 MB om måneden. Overskrider man de 200 MB sættes hastigheden ned.


TAGS
3G
bredbånd
TDC

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S