Home » Gratis software » Surf anonymt
Surf anonymt

Surf anonymt

Share

Surf Anonymous Free gør det muligt at skjule din identitet, når du går på nettet, så dine oplysninger ikke kommer i de forkerte hænder, og du kan bevare dit privatliv i fred

Der kan være flere grunde til, at man vil surfe på nettet, uden at nogen kan se, hvem man er. Nogen af dem kan være helt reelle, mens andre kan være mere suspekte. At skjule sin identitet, når man går på nettet, er dog ikke i sig selv ulovligt og kan sommetider være en fin sikkerhedsforanstaltning, som kan forhindre de forkerte personer i at få fat i dine oplysninger.

Surf Anonymous Free hjælper dig med dette. Programmet skjuler afgørende oplysninger som din identitet og din geografiske placering, så de hjemmesider, du besøger, ikke har mulighed for at gemme eller anvende disse data på nogen som helst måde.

Se også:  Få en verdensklasse EQ helt gratis

Surf Anonymous Free er ganske simpelt i sin funktionalitet. Et lille vindue åbnes, som viser din ip-adresse og din lokalitet. Nedenfor kan du så vælge ’Hide IP’ og ’Select fake location’. Klikker du på den første, tildeles du en falsk amerikansk ip-adresse (adresser fra andre lande er kun tilgængelig i betalingsversionen), og klikker du på den anden, får du lov at vælge en falsk placering i en række lande.

Når dette er gjort, er du mere eller mindre usynlig, næste gang du går på nettet. Vi gik eksempelvis på Google Docs, og selvom vi har brugt tjenesten i flere år, opfattede den os som ny bruger og spurgte derfor, om vi ville oprettet en konto. Det gælder dog ikke, hvis du har Chrome – kun Internet Explorer, Firefox og Opera understøttes.

Se også:  Vivaldi-browseren gør stærkt comeback

Som en lille bonus sikrer den også din computer og personlige oplysninger, når du surfer via trådløse netværk, ved at lave en sikker kanal, som krypterer al din browsertrafik, så ingen kan se, hvad du foretager dig.

Som med så megen anden software er Surf Anonymous Free et værktøj, der kan anvendes til såvel gode og reelle formål såvel som knap så reelle formål, alt efter brugerens samvittighed. En skidt moral er dog ikke indbygget i programmet, den ligger hos brugeren, og anvender man programmet med gode hensigter, er det faktisk et ganske fint værktøj.


Surf Anonymous Free
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Simpelt og brugervenligt program til den, der vil skjule sin identitet, når der surfes på nettet.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
anonymitet
AOD Download
Internet
online identitet
Surf Anonymous Free

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S