Home » Harddisk » SureFire GX3 Gaming [TEST]: Lysende lagerplads til gameren
SureFire GX3 Gaming [TEST]: Lysende lagerplads til gameren

SureFire GX3 Gaming [TEST]: Lysende lagerplads til gameren

Share

Uanset om du vælger den rummelige HDD eller den hurtige SSD får du meget disk for pengene i Verbatims nye serie af gaming-drev

Nutidens spil fylder oceaner af diskplads. Hvis ikke man vil spilde alt for megen tid på at loade eller overføre spil, er det derfor med at have en hurtig harddisk. Dedikerede gaming-diske er begyndt at blive almindelige. Nu er Verbatim også på banen. Under navnet SureFire har de udsendt både en ekstern ssd og en ekstern ssd til pc- og konsolgamerne. 

De to diske efterlader ingen tvivl om, at det er gaming, det drejer sig om. Der er farvestrålende RGB-lys på overfladen, som blinker og bølger lystigt, når de er aktive. Det er ikke vores kop te, men vi skal ikke stille os til dommer over den slags. Mange er vilde med det, så fred være med det. Men det kunne nu være rart, hvis man kunne vælge at slå det fra – blot i tilfælde af, at man skulle bruge disken på kontoret eller tage den med til et møde. Denne funktion er der ikke. Til gengæld er der lagt fine backup-programmer mv. på diskene til fri afbenyttelse.

Se også:  Her er de bedste spil i 2022

De er bygget i simpel plast. Kvalitetsfornemmelsen er således ikke overvældende. Det er robustheden næppe heller. Til gengæld er de lette. Ssd’en vejer næsten intet, og hdd’en kun en lille smule mere. Begge leveres med USB 3-kabel og USB C-adapter.

Stor plads eller høj hastighed?

Ssd’en er selvfølgelig hurtigst. I vores benchmark yder den en hastighed på 414,52 MB/sek. i sekventiel læsning og 406,70 MB/sek. i sekventiel skrivning. Det er ganske godt for en ekstern ssd. hdd’en gør det heller ikke skidt. Her er den sekventielle læsning 135,53 MB/sek. og den sekventielle skrivning 125,95 MB/sek. Vi oplever dog, at ydelsen kan svinge en del. Ikke desto mindre er det ret fint for en hdd. 

Tilfældige læsninger/skrivninger klarer hdd’en ikke så overbevisende. Her er ssd’en lysår foran. Spørgsmålet er så, om man vil betale dobbelt for det, eller om man kan leve med længere ventetid. Uanset valget får du ret meget disk for pengene.

Se også:  Her bliver din gaming kølet helt ned – og farten går op

Samlet vurdering: 4 af 6 stjerner


TAGS
Bærbar harddisk
ekstern harddisk
Gaming
gaming-harddisk
harddisk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S