Home » Bærbar computer » Superstærk gaming-laptop
Superstærk gaming-laptop

Superstærk gaming-laptop

Share

Medion har lige sendt en 17″-laptop på gaden. Den har masser af kræfter både til spil og alt det andet

Det er ikke på udseendet, den nye MD98770 har ændret sig. Medions nye laptop ligner sig selv af udseende. Men når vi snakker om ydelse, er der sket en pokkers masse.

Medion selv markedsfører denne computer som en kraftig multimediecomputer, men hardwaren fortæller en anden historie. Den er baseret på en Intel Core i5-2430M-processor på 3GHz, har et Nvidia GeForce GT555M DirectX 11-grafikkort, 8GB ddr3-hukommelse og en 1TB harddisk. Det tyder på en computer, der kan meget mere end blot være en multimediecomputer.

Derfor besluttede vi os til at teste den både som en multimedie- og en gamingcomputer.

Overraskende gode benchmark

Den første test, vi sendte maskinen igennem, var 3DMark 11, en gamingsuite, der specielt tester computeren for dens evner til at håndtere DirectX 11-spil.

Her viste maskinen, at den havde rigtig mange kræfter. Med en score på 1.215 3DMarks var det tydeligt, at maskinen er en god gamingcomputer. Et nærmere kig på tallene viste da også, at både processoren og grafikkortet ydede meget flot.

Se også:  Kompakt og kompromisløs: Huaweis lette bærbar har det hele

Da vi nu var godt i gang med at teste den for spilevner, sendte vi den igennem 3DMark 06, og her imponerede den endnu mere. 10.358 3DMarks var tallet, hvilket var en meget flot score på en computer til under 6.000 kroner.

Derefter afviklede vi PCMark Vantage på computeren – vores produktivitetssuite, der viser, hvor god computeren er til blandt andet at håndtere ting som videoredigering og billedbehandling. Her fik vi hele 6.826 PCMarks, hvilket er meget flot, og der var ikke længere tvivl hos os om, at denne computer virkelig havde kræfter under låget.

Flere gode målinger

Nu var tiden så kommet til CineBench 64bit-testen, og endnu en gang viste computeren, at den havde mange kræfter. I OpenGL-testen scorede den hele 30,10fps, og i cpu-testen blev tallet 2,50pts. Flotte tal, der viser, at computeren er god til at håndtere grafik.

Den sidste test, vi sendte computeren igennem, var Battery Eater, og selvom MD98770 ikke imponerede her, så skuffede den heller ikke. Med alle batteribesparende funktioner slået fra og den hårde test sat til, levede batteriet 1 time og 40 minutter, hvilket er fint og acceptabelt, men ikke overraskende godt.

Se også:  Windows-bærbar på kun 860 gram fra Lenovo

Der er et par ting mere, vi lige skal rose computeren for. Den ene er, at den er udstyret med FastBoot, som gør, at computeren kan starte op i en Linux-skal, hvor du kan tjekke mail og surfe på nettet.

Den anden er, at computeren er udstyret med den helt nye WiDi-teknologi, også kaldet for Wireless Display, som gør, at du kan tilkoble computeren til skærme, der understøtter samme teknologi, trådløst. Rigtig genialt.

Computeren er også udstyret med usb 3.0 og bluetooth 3.0, hvilket gør, at computeren klart er opdateret med de nyeste teknologier.

Tastaturet er behageligt at arbejde med, og det er skønt, at det er et fuldt tastatur inklusive et numerisk tastatur. Men fordi tastaturet er udformet som et ø-tastatur, altså hvor alle tasterne er isolerede fra hinanden, gør det også, at tasterne på det numeriske tastatur er ret små, hvilket gør, at de er svære at bruge uden at ramme forkert.


MD98770
4.5

Alt om DATA siger

Medion MD98770 er en rigtig god laptop, har masser af kræfter, der gør den i stand til både at spille krævende 3D-spil og redigere video og billeder.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
Bærbar
Laptop
md98770
medion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S