Home » Gaming & Konsoller » Superprojektor fra Norge
Superprojektor fra Norge

Superprojektor fra Norge

Share

Normalt har projektorer ikke særlig høj opløsning, men nu har nogle nordmænd lavet en, der får almindelig HD1080p til at se pjevset ud

Det er lidt uventet, at verdens første WQXGA projektor skal komme fra Gamla Fredrikstad omkring 30 kilometer syd for Oslo. Men det er her firmaet Projectiondesign holder til, og det er dem, der har lavet den nye projektor.

WQXGA betyder 2560×1600 punkter, eller den samme opløsning som man typisk har på en 30” computerskærm. Det giver fire millioner pixel, mod de to millioner som HD1080p formatet indeholder.

I øjeblikket findes der stort set ikke videomateriale, som ville kunne udnytte så høj opløsning. Men så stor en skærm er perfekt til visning af billeder eller datavisualiseringer.

Se også:  7 ekspertråd før du køber business-projektor

Derfor regner Projectordesign da også først og fremmest med at sælge projektoren til professionelt brug. Især til systemer hvor man kobler flere projektorer sammen for at give et stort billede. Med denne projektor vil man kunne nøjes med betydeligt færre enheder.

F35, som projektoren hedder, bliver først til salg senere på året, prisen er ukendt, men bliver høj. Hvis du har trang til at få sådan en tingest i din hjemmebiograf, så kig nærmere på www.projectiondesign.com


TAGS
Projektor
WQXGA

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S