Home » Mobiltelefon » Supermobilen med dual-core er klar
Supermobilen med dual-core er klar

Supermobilen med dual-core er klar

Share

LG Optimus 2X er den første mobiltelefon med to processorkerner. Nu bliver gaming, medieafvikling og multitasking en smal sag

Som vi kunne berette i går, kan vi i 2011 se frem til, at de små apparater får dobbelt så mange processorkerner at gøre godt med. Den bærbare får fire som standard, og de kraftigste mobiler får to.

LG tager forskud på løjerne og introducerer allerede nu sin splinternye LG Optimus 2X, som er verdens første mobiltelefon med dual-core-processor.

Der er tale om en Tegra 2-processor fra Nvidia med en clockfrekvens på 1GHz og indbygget grafik. Den skal gøre internetsurfing, gaming, multitasking og medieforbrug til en leg, mens mobilen gennemgående vil føles langt hurtigere at bruge. Det vil desuden være muligt at sende video i fuld hd til kompatible apparater og forbinde mobilen trådløst til hjemmets mediemaskiner med dlna.

Se også:  Nu kan LG-tv'er selv skifte til Filmmaker Mode

LG Optimus 2X har en WVGA-skærm på 4″ og kører Android som styresystem. I første omgang Android 2.2, men den vil kunne opgraderes til Android 2.3 i nærmeste fremtid. Der er 8GB hukommelse til rådighed med mulighed for at udvide til 32GB via microSD.

Specifikationer inkluderer desuden accelerometer, gyroskop, micro-usb-port, 8 megapixel kamera på bagsiden, 1,3 megapixel kamera på fronten samt et kraftigt 1.500mAh batteri.

LG Optimus 2X er ude i Korea i næste måned, hvorefter det skulle dukke op i lande i Asien og Europa. Vi kan håbe, at dette også inkluderer Danmark, men erfaringerne siger os desværre, at det er usandsynligt.


TAGS
Dual Core
LG
tegra 2

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S