Home » Kamera » Superkamera nu i miniformat
Superkamera nu i miniformat

Superkamera nu i miniformat

Share

Den nye fototrend er fortsat kompakte kameraer uden spejle, men med samme fordele som de gode spejlereflekskameraer, viste Olympus for nylig i Wien.

De spejlløse kameraer er virkelig i vælten lige nu. Det er en kameratype, hvor du kan skifte objektiv, men bruger LCD-skærmen som søger. Der er med andre ord ikke tale om et spejlreflekskamera, men om en mere kompakt kameratype, der tilbyder stort set de samme funktioner.

Olympus Pen har været en af trendsætterne på denne front, og Datatid var med i Wien, da man for nylig præsenterede en ny variant, Olympus EP3, der i nogen grad ligner forgængeren. Men den nye model har flere specialfiltre med effekter, som kan kombineres.

Du kan for eksempel skabe et sort/hvid-billede, der er grynet eller har sjove retrofarver. Desuden har man forbedret flere funktioner og blandt andet angiveligt have opnået verdens hurtigste autofokus. En praktisk test viste, at det var kvikt at arbejde med. Prisen for det nye Pen E-P3 er 6.999 kroner med en 14-42 mm objektiv.

Ved samme lejlighed viste Olympus to mindre varianter af kameraet. Pen Light har samme billedchip på 12 megapixel og en LCD-skærm, der kan drejes.

Prisen er cirka 4.700 kroner med objektiv. Pen Mini er et meget kompakt kamera, men med samme billedprocessor og objektivserie. Det har lidt færre funktioner end de øvrige modeller og henvender sig til den, der vil have et meget kompakt kamera med mulighed for at benytte forskellige objektiver. Prisen ligger typisk på små 3.900 kroner.

Vigtige plusser: Kamera i spejlrefleksklassen, som alle kan bruge.


TAGS
Olympus
PEN

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S