Home » Spil » Super Nintendo’en er tilbage
Super Nintendo’en er tilbage

Super Nintendo’en er tilbage

Share

Den legendariske konsol genopstår i form af Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, som giver dig en lang række af de klassiske Nintendo-spil fra 90’erne i en lille retroboks

Succes’en var overvældende, da Nintendo sidste år lancerede Nintendo Classic Mini, en genfødsel af den klassiske NES-konsol fra firserne, fyldt med legandarisk spiltitler som Donkey Kong, Super Mario og Zelda. Så overvældende, at det faktisk var de færreste, der fik mulighed for at købe den. Allerede inden den nærmest nåede at ramme butikshylderne, var den nemlig udsolgt. I den hele den ret korte periode den var i produktion, var den stort set umulig at opdrive. Ærgerligt, for det var en rigtig vellykket lille boks, Nintendo havde skabt. Læs vores anmeldelse af Nintendo Classic Mini her.

Se også:  Lego Super Mario [miniTEST]: Lego vækker Mario til live
Klassisk design

Nu kommer der imidlertid en ny chance for at få stillet sulten efter retrospil fuld af den uskyld, der stadig herskede i spilverdenen dengang i starten af 90’erne, da Super Nintendo oprindeligt så dagens lys. For Nintendo har netop annonceret af Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System. En minikonsol, der ligesom Nintendo Classic Mini fra sidste år, giver os en pakke af de gode gamle spil. Konsollen er skabt i det oprindelige design, men lidt mindre og uden kassette-indgang. Alle spil er præinstalleret på konsollen. Der kan dermed ikke udskiftes spil og du kan ikke bruge de gamle kassetter, hvis du skulle være så heldig at have nogle liggende.

Se også:  Lego Super Mario [miniTEST]: Lego vækker Mario til live

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System sættes til tv’et med HDMI-kabel og får strøm via en almindelig USB-oplader, ligesom en smartphone. Der medfølger to Super NES Classic Controllers, så du kan kaste sig ud i multiplayer-spil med det samme.

TAGS
classic mini
Nintendo
Super Mario

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S