Home » Hovedtelefoner og højttalere » Styr underholdningen med stemmen
Styr underholdningen med stemmen

Styr underholdningen med stemmen

Share

Amerikanske Polk Audio har klemt digitale assistenter ind i deres nye soundbar og smart speaker, så du kan du styre hjemmet og underholdningen med stemmen

Polk er måske ikke det mest kendte brand herhjemme, men i USA har det i mange år været et etableret navn på markedet for højttalere og lydprodukter.

Producenten er nu klar med Command Bar, en ny, strømlinet soundbar, du kan betjene udelukkende med stemmen. Det sker via Amazon Alexa. Du kan således betjene lyden fra dit tv med talekommandoer helt uden fjernbetjening. Soundbaren fungerer samtidig som en komplet personlig smartspeaker, der giver fuld kontrol over hjemmets øvrige smartdevices,  fx lamper og musik.

Kraftfuld lyd

Takket være en kraftfuld surroundhøjttaler og en trådløs subwoofer skal Command Bar, ifølge producenten, tilfører lyden i din hjemmebiograf et betydeligt boost.

Polk Command Bar.

Polk Command Bar.

Polk Command Bar er udstyret med en HDMI-indgang, designet til at fungere perfekt med Amazon Fire TV Stick og andre streamingdevices. Også her kan du benytte den indbyggede Alexa-taleassistent til at styre Fire TV med din stemme via soundbaren. Derudover kan du stemmestyre musiktjenester som Amazon Music og TuneIn og få læst bøger fra Audible højt. Alexa kan naturligvis også give dig vejrudsigten, nyheder, vittigheder eller indstille din alarm direkte via Command Bar.

Se også:  Smart solcelle-system plejer dine planter, mens du er på ferie

Polk Command Bar er kompatibel med 4K-skærme, har indbygget Bluetooth og wi-fi og understøtter både Dolby og DTS surround. Command Bar er også udstyret med en række soundmodes, som gør det nemt at optimere lyden til fx film, musik eller sport med en enkelt kommando.

Den vejledende pris er 4499 kroner.

Smart højtaler til musikelskeren

Polk Assist er en lille strømlinet højtaler, der skal være i stand til at levere et detaljeret og fyldigt lydbillede. Højtaleren har både Bluetooth og Chromecast, så det er nemt at streame musik, radio eller podcasts fra stort set enhver app som fx Spotify, TuneIn eller YouTube Music.

Hvis du har flere højtalere eller soundbars med Chromecast, kan du også bruge Polk Assist til at gruppere højtalerne og styre dem som et komplet trådløst multirumsmusiksystem.

Polk Assist.

Polk Assist.

Polk Assist udgør samtidig en komplet smartspeaker med Google Assistant, som hele tiden lærer nyt om dine behov og verden omkring sig. Vha. simple talekommandoer kan du tænde/slukke musikken, skrue op og ned, skifte nummer eller radiostation.

Se også:  Animus Heart [TEST]: Svag hjertepuls i det smarte hjem

Du kan få Polk Assist til at tænde og slukke dit tv eller dine Philips Hue-lamper, skrue op og ned for varmen på dine Nest-termostater, sæt et vækkeur, start et stopur, når du laver mad, få læst vejrudsigten højt, inden du står op, eller få svar på spørgsmål om hvad som helst på få sekunder. Du kan endda også synkronisere Polk Assist med din kalender og få den til at huske dig på dine aftaler.

Polk Assist findes i farverne Midnight Black og Cool Grey. Højtaleren blev lanceret i 2018, men er først for nylig blevet tilgængelig på det skandinaviske marked, hvor den forhandles af Power. Den vejledende pris er 1.599 kroner.


TAGS
Polk
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S