Home » Router » Styr routeren med din mobil
Styr routeren med din mobil

Styr routeren med din mobil

Share

Dovado PRO kan kobles på både 3G og 4G og styres med din mobil. Takket være to USB-porte kan du også forvandle den til en nas, når du tilslutter en harddisk eller usb-nøgle

Dovado PRO er en fuldvoksen trådløs router, som fungerer lige godt sammen med mobilt bredbånd som med kablet internet. Routeren er helt uafhængig af operatør og understøtter selv den nyeste og hurtigste LTE kategori 4-modem, som klarer op til 150 Mbit/s.

Computere, tablets, smartphones, musikafspillere og spilkonsoller kan tilsluttes både trådløst og via de fire hurtige Gigabit Ethernet-porte. De to SmartUSB-porte gør det muligt samtidig at tilslutte et USB-modem eller harddiske og USB-nøgler, så du kan få adgang til filerne over netværket. Således bliver routeren i priincippet en nas.

Se også:  Danske netværkshuller kortlagt: Her mister din smartphone al forbindelse

Smart­USB-funktionen i kombination med Connection Tracker bevirker, at routeren er yderst driftssikker, fordi den holder rede på opkoblingen og automatisk kan genstarte modemmet i tilfælde af en eventuel fejl.

Via SMS eller Dovados mobile app kan man både styre routeren og få forskellige former for driftsinformation som f.eks. alarm om uventede hændelser eller om opnået max-grænse af datamængde. Med SMS eller en tilsluttet computer samt en styrenhed til home automation kan man også fjernstyre og automatisere forskellige elektriske funktioner i hjemmet som f.eks. belysning eller opvarmning.

Det trådløse netværk understøtter 802.11n med en maksimal båndbredde på 300 Mbit/s. De to-antenner kan afmonteres og skiftes efter behov. Routerens firmware opdateres nemt og gratis over nettet med den indbyggede Live Update-funktion.

Se også:  Ny switch til hurtige Wi-Fi 6-netværk og små virksomheder

Dovado PRO er på markedet i maj og får en pris på 1.200 kroner.


TAGS
4G
Dovado
netværk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S