Home » Andet » Styr lyset trådløst og i farver
Styr lyset trådløst og i farver

Styr lyset trådløst og i farver

Share

Med Philips Hue er det dig, som bestemmer hjemmets lys i vintermørket. Du kan styre tone, kontrast og et spektrum af farver. Det hele foregår via din smartphone eller tablet

Når vintermørket bliver næsten ubærligt tungt og trist, er det rart at vide, at du selv kan gøre noget for at lette stemningen. Philips Hue er et system, som gør det muligt at styre lysets styrke, farve og tone hjemme hos dig selv.

I praksis består Hue af pærer og en enhed kaldet en bridge. Det er denne ”bro”, som gør, at du kan styre det hele trådløst. Har du et Philips Ambilight-tv i 7-, 8- eller 9-serien, kan du tilmed sætte tv’et til at påvirke farver og toner i stuens Hue-pærer.

[pt id=’2033280′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Du kan kontrollere lamperne og for eksempel vælge farve fra en tablet.”‘]

Du kan kontrollere lamperne og for eksempel vælge farve fra en tablet.

Netværket af Hue-pærer kan maksimalt omfatte 50 lamper. Du kan naturligvis købe flere enkeltpærer. Alternativt har Philips fremstillet to fristående lamper ved navn Bloom og Iris. For at komme i gang skal du anskaffe dig begyndersættet, som indeholder tre LED-pærer eller to lamper og så føromtalte bridge. Placer pærerne eller lamperne, og forbind bridgen til din router. Når den dukker op på dit trådløse netværk, kan du styre den og dermed lyset med en app. Nu begynder alt det sjove.

Se også:  5 gadgets til den fedeste sensommerfest

Fra din iPad, iPhone eller Android-enhed har du nu uanede muligheder. Du kan vælge de forudindstillede farver eller prøve selv at indstille toner, lysstyrke og kontrast. På den måde ændrer du ”stemingen” i lokalet, og du vil hurtigt opdage, hvor meget det kan påvirke din energi og dit humør.

En lysindstilling virker godt for koncentrationen, en anden lader dig op, mens en tredje får dig til at slappe af. Du behøver ikke selv pille i indstillingerne for at få den rette lyssætning. Du vælger bare de allerede oprettede muligheder. For eksempel ”Koncentrer dig”, ”Oplad” eller ”Slap af”.

Tænder når du kommer

I dagligdagen kan du indstille Hue-pærerne til at tænde, når du træder ind ad døren. Det sker, når pærerne ”opdager”, at din smartphone kobler sig på det trådløse netværk. Eller du kan sætte dem til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Det kan være klokken syv om morgenen, når du skal op i vintermørket og finde badeværelset. Morgenvækningen kan også indstilles til en langsom stigende styrke og i farvetone.

Se også:  Nu kan du få Hue-pærer med Bluetooth, så du slipper for en bridge

Hue-systemet kan også indstilles til at lyse op med bestemte intervaller i den periode, hvor du er ude at rejse. Så holder eventuelle tyveknægte sig forhåbentlig borte.

Hjerneforskning viser, at øjets forbindelser til hjernen er med til at påvirke vores humør. Er lyset skarpt eller kunstigt som i et skærende lysstofrør, drænes vi for energi. Vores indre ur bliver forstyrret. I værste tilfælde kan det ende i vinterdepressioner. Med Philips Hue kan du nemt styre lyset i din bolig, så du slipper godt gennem vintermørket.

[pt id=’2033277′ size=’large’ link=’file’]

 

Produkttype: Fjernstyrede elpærer
Styresystem: Android og iOS

[pt id=’2033278′ size=’large’ link=’file’]

 

Produkttype: Fjernstyret lampe
Styrestem: Android og iOS

[pt id=’2033279′ size=’large’ link=’file’]

 

Produkttype: Fjernstyret lampe
Styresystem: Android og iOS


TAGS
hue
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S