Home » Gaming & Konsoller » Styr lyset med din smartphone
Styr lyset med din smartphone

Styr lyset med din smartphone

Share

Philips har fået stor opmærksomhed med Hue LED-pærerne, som kan fjernstyres med en smartphone. Philips er dog ikke de eneste på markedet, og Elgato har lavet deres egen Avea LED-pære.

Opsætningen af Avea har et stort fortrin fremfor f.eks. Philips Hue-løsning, da du ikke skal købe en bridge. Du sætter blot Avea i din lampe, downloader Elgatos app, tænder Bluetooth, og så er du klar til at styre din lampe.

Avea har 7 W LED, hvilket svarer til 450 lumens eller 40 watt, og den giver et flot lys omend lidt svag til områder, der skal oplyses meget. Der er syv præindstillinger såsom Magic Hour, Northen Glow, som giver stemningsfulde oplevelser i changerende farver.

Se også:  Masser af nyheder fra Hue

Du kan også vælge solide farver, som du kan indstille lysstyrke og farve på. Desværre kan du ikke lave dine egne presets. En ekstra feature er, at du kan sætte pæren i en lampe i dit soveværelse og bruge den som en wake up-lampe, der blidt vækker dig med stigende lysstyrke. Du kan også tilkoble flere Avea’er, som således skulle kunne koordinere lyset.

Opsætning og brug er utrolig nem, appen kobler sig fra og bruger altså ikke strøm, mens lampen er tændt, og prisen er særdeles rimelig. De to største ulemper er manglen på egne presets samt, at den kun kan styres med iOS-enheder (herunder Apples Watch).

Se også:  Så er der nye Hue-lamper til haven


Avea
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
elgato
home automation
hue

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S