Home » Transport » Styr løbehjulet med din smartphone
Styr løbehjulet med din smartphone

Styr løbehjulet med din smartphone

Share

Smart Ped er et smartphone-styret by-løbehjul, der er lige til at folde sammen. Danskerne bag løbehjulet skød i går en Kickstarter-kampagne i gang for at finansiere det 

FlyKly lancerer nu verdens første lovlige og foldbare el-løbehjul, Smart Ped. Hvad enten du er på vej til arbejde eller bare vil cruise igennem byen er løbehjulet med sit smarte, lette design, den ideelle følgesvend. De første Smart Peds blev tilgængeligt på crowdfunding-platformen Kickstarter i går.

FlyKlys mission er, at gøre byer et bedre sted for pendlere. De har gjort Smart Ped ekstra let og sammenklappelig, så den nemt kan transporteres i elevatorer eller med offentlig transport. Selvom designet er minimalistisk, er der plads til begge fødder på brættet, hvilket gør hver tur sikker og komfortabel.

Med et enkelt spark går den integrerede elektroniske motor i gang. Motor, batteri og elektronik er pænt gemt væk inde i baghjulet, der gør brug af FlyKly Smart Wheel teknologien. Med den tilhørende app, Bitride, kan brugerne låse sin Smart Ped med ét tryk og beskytte den effektivt mod tyveri. Samtidig sporer app’en hver tur og foreslår sikrere og sjovere ruter. Appen er tilgængelig for iOS og Android.

Se også:  Coboc Kallio CMF Komfort [TEST]: Elegant letvægtscykel med usynlig elmotor

Lovlig som en el-cykel

El-løbehjul er normalt ulovlige i Danmark, da en motor står for fremdriften. Men med Smart Ped har FlyKly udviklet en løbecykel, der i praksis fungerer ligesom en el-cykel, hvor den ekstra fremdrift motoren giver skabes af brugerens skub med foden. Og netop derfor er Smart Ped lovlig, hvor andre el-løbehjul ikke er det. Smart Ped kan bruges på lige fod med en el-cykel. Med hvert skub kommer man langt længere end med et almindeligt løbehjul. Og ligesom en el-cykel, hjælper Smart Ped brugeren indtil en hastighed på 25 km/t.

Håber på en gentagelse af Smart Wheel successen

FlyKly Smart Wheel er indtil dato én af de største succeser på crowfunding-platformen Kickstarter. Da salget af Smart Wheel blev skudt i gang tilbage i slutningen af 2013 håbede FlyKly at kunne trække 100.000 dollar hjem til færdigudvikling og levering. Indsamlingen gik dog over al forventning og allerede efter et par dage rundende man en halv million dollar. I alt hentede FlyKly over 700.000 dollar (over 4,5 millioner kroner) og i dag kører der mange tusinde cykler rundt i over 60 lande med et Smart Wheel som baghjul.

Se også:  Livall Bling Helmet MT1 [TEST]: Gør din cykeltur smartere

I dag er turen kommet til Smart Ped. Smart Ped er allerede fuldt udviklet og afprøvet. Produktionen vil finde sted i Milano.. Prisen for en Smart Ped ligger lige over 5.000 kroner (769 USD) ved kampagnens start. De første Smart Peds forventes leveret i februar 2016.

Du kan prøve en tur på Smart Ped på Rådhuspladsen i København d. 25. oktober mellem klokken 12 og 16.


TAGS
el-cykel
el-motor
FlyKly
transport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S