Home » Andet » Styr cyklen med din smartphone
Styr cyklen med din smartphone

Styr cyklen med din smartphone

Share

FlyKly Smart Wheel er et smartphone-styret cykelhjul med elmotor og
intelligente egenskaber. Med tilhørende app kan man kontrollere fart og
distance samt se kort og rejseplanlægger direkte på smartphonen. FlyKly
Smart Wheel fungerer også som lås og den indbyggede gps sender dig
position, hvis nogen flytter din cykel

Flere virksomheder har arbejdet med koncepter, hvor man indbyggede en elmotor i cykelbaghjulet. Flykly har dog gjort tankerne til handling og nu kan man forudbestille sit eget FlyKly Smart Wheel via en crowd-funding donation på kickstarter.com, og få det leveret i maj 2014.

Smartphonen styrer fart, distance og batteritid Ved hjælp af en FlyKly app kobler du din smartphone til dit FlyKly Smart Wheel. Med app’en kan du styre hastigheden og få vist rute, distance, rejsetid og batteriniveau. FlyKly App kan også registrere brugsmønstre og -vaner, som registreres gennem hjulets mange sensorer.

Ved at sammenkøre data fra andre FlyKly brugere kan app’en foreslå hurtigere og mere sikre ruter, fx gennem morgentrafikken. Dermed er det også muligt at pin-pointe trafikmønstre, ulykkessteder, særlige vejunderlag og trafikpropper, for at skabe den bedste cykeloplevelse og den letteste vej frem.

Lås og gps-sporing

Smart Wheel kan også låses med et enkelt tryk på smartphonen og tjekke op på cyklens placering fra iPhone eller Android-enheder. I tilfælde af tyveri, kan lokalisere og tracke cyklen via hjulets indbyggede GPS-funktionaliteter. Hjulet tilbydes også med Flyklys Smart Light, som kan monteres på cyklens styr og medfølges af en smartphonen-holder og -oplader.

”Vi oplever en stor interesse for det nye Smart Wheel, som vi har arbejdet ihærdigt på at udvikle. Derfor er vi også stolte af, at være de første, som kan bringe det først intelligente cykelhjul på markedet. Hjulet er gennemtestet og som helhed udviklet med brugeroplevelsen i centrum,” siger Niko Klansek, grundlægger af FlyKly Smart Wheel.

Nem at installere

Smart Wheel passer på stort set alle cykelrammer. Erstat det gamle hjul med Smart Wheel, installer FlyFly’s gratis mobilapp, og cyklen er opgraderet med alle de nye funktioner. Hjulet vejer 4 kilo og har indbygget elmotor. Hjulet opsamler samtidig energi ved opbremsning, som forlænger batteritiden. Tophastigheden er sat til 25 km/t og rækkevidden på fuldt opladet batteri er ca. 50 km.

Alle kan støtte

FlyKlys Smart Wheel projekt finansieres gennem crowdfunding-sitet kickstarter.com, hvor alle interesserede kan støtte projektet med et beløb af eget valg.

Kickstarter er i dag det største crowdfunding-site med over 5 millioner mennesker verden over og fungerer ved, at brugere med interesse i start-up projekter køber og lægger en ordre på et projekt, som et Smart Wheel, der sendes fragtfrit ved lanceringen i maj 2014. Smart Wheel projektet har fra start taget sitet med storm og opnået støtte på over 500.000 kroner inden for de første 48 timer.

I dag har Flykly solgt mere end 800 Smart Wheels, og kampagnen løber frem til d. 25. november 2013. Smart Wheel er prissat til ca. 3700 kroner og Smart Light til ca. 350 kroner.

For mere information besøg www.flykly.com eller FlyKlys crowdfunding-side på Kickstarter.


TAGS
crowdfunding
Cykel
Kickstarter
TechLife

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S