Home » Hovedtelefoner og højttalere » Styr bassen på dine ørebøffer
Styr bassen på dine ørebøffer

Styr bassen på dine ørebøffer

Share

Sennheiser lancerer audiofilt headset, der lader dig justere
bassen på ørekoppen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en smagssag, hvor meget bas man foretrækker, når man lytter på musik i sine hovedtelefoner. Nogle vil gerne nyde den rene indspilning, mens andre bare ikke kan få bassen boostet nok. Det har Sennheiser imødekommet med deres nye audiofile headset Sennheiser HD 630VB, som blev præsenteret på IFA-messen i Berlin.

Sennheiser HD 630VB har nemlig en ring på den ene ørekop, der lader dig skrue op eller ned for bassen og dermed finde det rette basniveau til den musik, du lytter på. Derudover er HD 630VB et high-end headset med et frekvensområde på 10 til 42.000 Hz, så du kan få det bedste ud af dine højtopløste lydfiler. Da mange lytter til musik fra deres smartphone, har Sennheiser også indbygget en knap, der lader dig vælge, om du lytter til musik fra en iPhone eller Android-enhed, så kontrolknappen på ledningen kan styre musikken optimalt. Du kan også tage imod opkald fra din telefon via en mikrofon på ledningen.

[pt id=’2036409′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sennheiser HD 630VB kan foldes sammen så de nemmere kan tages med på farten og ørekopperne skærmer dig fra de værste lyde fra omgivelserne.”‘]

Sennheiser HD 630VB kan foldes sammen, så de nemmere kan tages med på farten, og ørekopperne skærmer dig fra de værste lyde fra omgivelserne.

Hovedtelefonerne er desuden lavet i robust aluminium, og ud fra Alt om DATAs korte prøvetur på IFA-messen leverede de en flot og klar lyd i en utrolig lækker pakke. Prisen er da også i high-end-segmentet, da den kommer til at ramme ca. de 4000 kr., når den lanceres i Danmark i slutningen af september.


TAGS
hovedtelefoner
IFA
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S