Home » Gaming & Konsoller » Strøm til din i-dims
Strøm til din i-dims

Strøm til din i-dims

Share

Hjælp til dig, der mangler strøm på din iPhone eller iPad i bilen

Jeg ved ikke lige, hvordan du har det, men jeg bruger ofte og tit min iPad og iPhone, når jeg er på farten. Jeg tjekker mails, jeg ringer, jeg surfer på nettet, og jeg bruger på skift den ene og den anden til at navigere mig rundt i landet (min GPS-app er klart uundværlig).

Men det betyder også, at mine i-dimser ofte, meget ofte, løber tør for strøm, når jeg er på farten, og der er ikke meget, der er mere frustrerende end at stå uden livlinen til omverdenen.

Se også:  Endelig! Ny iPhone har markant bedre batteri

Så en oplader skal der til, men problemet her er, at hvor det nok er muligt at købe opladere, der kan gå i cigarettænderen i min bil, så er der ikke mange af dem, der er særligt kønne. De er ofte store og klodsede og passer hverken til min flotte iPhone/iPad eller min nye bil.

Ind fra højre kom min redningsmand så. Just Mobile leverer flotte designprodukter, der passer til dine i-dimser, og deres Highway Pro er en lille adapter, der passer ned i cigarettænderen og med et medfølgende snoet kabel. Fordelen her er, at kablet virker som en elastik og derfor ikke fylder ret meget, når jeg ikke bruger opladeren.

Se også:  Apple iPad [TEST]: Den billige iPad klarer opgaverne

En anden ros, som Highway Pro skal have, er, at selve adapteren er meget lille, har et flot design, og så er der faktisk plads til to USB-stik i den.
Jeg er blevet meget glad for Highway Pro, og i dag er den en integreret del af min, skal vi kalde det, it-installation i min bil. Dejligt med flotte tilbehørsprodukter.


Highway Pro
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Pure Highway Pipa Professional Installation Kit
TAGS
iOS
iPad
iPhone
oplader
TechLife
USB

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S