Streaming slår snaps og svigermor i påsken

Streaming slår snaps og svigermor i påsken

Share

Danskerne vil hellere undvære snaps og svigermor end streaming og internet i påskeferien. Det viser en ny undersøgelse som YouGov har gennemført for Viaplay. Påskens helligdage er samtidig højsæson for streaming af film og tv – især blandt de unge, som vil streame mere end de vil se traditionelt flow-tv.

Påsken står for døren, og for mange danskere betyder det påskefrokost, gækkebreve og hygge med familien i form af gåture, brætspil eller gode film på tv-skærmen. Men hvad sætter vi danskere mest pris på i påsken, og hvad vil vi nødigst undvære?

Det har Viaplay spurgt 1008 danskere om i en ny YouGov-undersøgelse, og svaret er, at mange nødigt vil gå igennem en påske uden elektronisk underholdning.

To ud af fem (39 pct.) svarer, at de nødigt vil undvære at kunne gå på internettet i påsken, og 16 pct. vil ikke undvære muligheden for at streame film og serier. Blandt de unge mellem 18 og 34 år er tallet endnu højere, hvor knap hver tredje (30 pct.) nødigt vil undvære muligheden for at streame film og tv.

Kan godt undvære gækkebreve og svigermor

Til gengæld er vi mere ligeglade med flere af de klassiske påsketraditioner. Kun 6 pct. vil nødigt undvære gækkebreve, mens lidt flere – 12 pct. – vil være kede af at undvære snapsen.

Og selvom det er familietid, som flest danskere sætter pris på, så er der grænser for vores familiekærlighed. Kun 3 pct. af os vil nemlig være kede af at undvære svigermor i påskeferien.

Del denne