Home » Streaming » Nu streamer Tidal musik i Hi-Res
Nu streamer Tidal musik i Hi-Res

Nu streamer Tidal musik i Hi-Res

Share

Tidal er den første tjeneste, der kan streame musik i ekstra høj 24-bit / 96 Khz kvalitet. Allerede nu kan du lytte i den høje hi-res-kvalitet

Streaming har – i hvert fald blandt hardcore hi-fi-hoveder – været betragtet som en underlødig måde at lytte til musik, der degraderede lydkvaliteten. Kunstnere har sågar trukket deres musik fra tjenesterne, fordi de ikke mente de ydede den retfærdighed.

De fleste tjeneste tilbyder da også kun på komprimeret mp3-kvalitet, men Tidal har de seneste år skilt sig ud med et HiFi-abonnement, der giver adgang til musik i ukomprimeret CD-kvalitet. Nu går tjenesten et skridt videre og opgraderer kvaliteten til Hi-Res. Det betyder, at musikken streames i 24-bit, og op til 96 Khz.

Se også:  Roon Nucleus [TEST]: Perfekt streaming til lydentusiasten
Tilgængelig nu

Allerede nu kan du som HiFi-abonnement går ind i “settings” og under “Quality” vælge “HiFi/Master”, så spilles musikken i Hi-Res – altså så vidt den er tilgængelig i denne kvalitet. For indtil videre er det kun et mindre udvalg af kataloget, der kan streames i den høje kvalitet. Under kategorien “Masters” finder man det nuværende udvalg, der spænder over moderne klassikere såvel som nyere pop-, rock- og jazz-plader. Desuden er det kun på desktop-computeren, du lige nu kan drage nytte af den forbedrede lydkvalitet.

Det er et samarbejde med selskabet MQA (Meridian), der har gjort opgraderingen mulig. MQA står bag den teknologi, der benyttes til Hi-Res-streaming. Samarbejdet og den nye “Masters”-feature blev annonceret på CES-messen i går.

Se også:  Spotify skruer op for lydkvaliteten

 


TAGS
hi-res
musikstreaming
Tidal

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S